Θανάσης Ράλλης

Αναβολή του πρωταθλήματος θα εισηγηθούν οι μαϊμούδες

Το Heartbreak Hotel βλέπει μπροστά και υιοθετεί τα μηνύματα λάθους στο internet ως πραγματικότητα.





Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που ενώ νομίζεις ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει ξαφνικά έρχεται μια ανώτερη δύναμη και σου προσφέρει μία λύση στο πρόβλημα σου. Σε βοηθάει όταν κάτι δεν πάει καλά.

Μπορεί οι αρχαίοι να το αποκαλούσαν «από μηχανής θεό», άλλα εμένα δεν μου αρέσει αυτή η ονομασία. Πάντα προτιμούσα να χρησιμοποιώ λέξεις που περιέγραφαν καλύτερα την κατάσταση, από το να έχω μία φράση κλισέ, πλύνε-βάλε χειμώνα-καλοκαίρι.

Σώστης, κωλοφαρδία, πινέζα, ανεμοσκορπίσματα και ανεμομαζώματα είναι μερικές από αυτές, που μπορεί να μην έχω διανοηθεί ποτέ να τις χρησιμοποιήσω στον προφορικό λόγο, άλλα στον γραπτό μου ταιριάζουν και νομίζω ότι μου δίνουν και μία vintage αίγλη, που δεν θα μπορούσα ποτέ να αποκτήσω από μόνος μου, εκτός βέβαια κι αν ήμουν μπατίρης που του αρέσει να πηγαίνει στα μπουζούκια καπνίζοντας πούρο.

Έχω μια τάση να πιστεύω ότι διαβάζω. Είτε αυτό είναι είδηση, είτε αυτό είναι ιστορικό βιβλίο ή ακόμα και μυθιστόρημα. Αν τα επιχειρήματα είναι σωστά τοποθετημένα στη ροή του λόγου κερδίζουν με συνοπτικές διαδικασίες την εμπιστοσύνη μου. Με έχει οδηγήσει αυτή η αδυναμία του χαρακτήρα μου σε γκέλες; Συνέχεια, αφού αλλάζω γνώμη πολύ συχνά για ένα γεγονός ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μυθικά ή φανταστικά πλάσματα αποκτούν κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα μου κανοντας με απρόσιτο στους φυσιολογικούς ανθρώπους που μου προσάπτουν συχνά πυκνά χαρακτηρισμούς όπως «περιεργός» ή «αλαφροίσκιωτος» ή απλώς «μαλάκας». Χωρίς εισαγωγικά το τελευταίο.

Επίσης πιστεύω πάντα αυτά που διαβάζω στο internet. Μπορεί να μην διαρκεί για πολύ αυτή μου η συμφωνία με ότι διαβάζω, αλλά για κάποια λεπτά είναι εκεί για να σπέρνει αμφιβολίες στο ταλαιπωρημένο μου μυαλό.

Για λίγα δευτερόλεπτά λοιπόν είδα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου το μέλλον.

Προσπαθώντας να δω ένα βίντεο στο youtube εμφανίστηκε ένα μήνυμα λάθους με την εξής υποσημείωση:

Λυπούμαστε, κάτι δεν πήγε καλά. Η διευθέτηση του ζητήματος έχει ανατεθεί σε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων.

Δεν πέρασε πάνω από ένα λεπτό όταν το πρόβλημα τελικά διορθώθηκε. Από ότι φαίνεται οι μαϊμούδες είχαν κάνει τελικά τη δουλειά τους. Και πόσο ταιριαστό για τον κόσμο μας και το πώς έχουμε καταντήσει, είναι το ζήτημα να τακτοποιήθηκε όντως, από μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων.

Και μια και διαβάζετε αθλητικό site, να και μία πρόταση που ίσως φανεί χρήσιμη στην Πολιτεία για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Να αναλάβουν την διοργάνωση οι άρτια εκπαιδευμένες μαϊμούδες.

Α! Συγγνώμη. Ξέχασα. Την έχουν αναλάβει ήδη. Μόνο που δεν νομίζω ότι είναι άρτια εκπαιδευμένες…






Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x