Games

Diablo III στις κονσόλες

Από την αρχή της χρονιάς, η Blizzard έχει υπονοήσει αρκετές φορές ότι σκοπεύει να μεταφέρει το Diablo III στις κονσόλες, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση. Αν και επίσημη ανακοίνωση εξακολουθεί να μην υπάρχει, φαίνεται πλέον ότι μπορούμε να μιλάμε για την μεταφορά αυτή με σχετική βεβαιότητα.

Από την αρχή της χρονιάς, η Blizzard έχει υπονοήσει αρκετές φορές ότι σκοπεύει να μεταφέρει το Diablo III στις κονσόλες, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση.

Αν και επίσημη ανακοίνωση εξακολουθεί να μην υπάρχει, φαίνεται πλέον ότι μπορούμε να μιλάμε για την μεταφορά αυτή με σχετική βεβαιότητα.

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στα πλαίσια της Gamescom, ο lead designer του παιχνιδιού, Josh Mosqueira, τόνισε ότι “η Blizzard έχει πάρει στα σοβαρά την μεταφορά του Diablo III στις κονσόλες”, συνεχίζοντας το ψάξιμο για ταλαντούχους developers που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του project.

“Προσπαθούμε να χτίσουμε την καλύτερη ομάδα ανάπτυξης για κονσόλες στην Blizzard. Ψάχνουμε για προγραμματιστές, σχεδιαστές και artists που θεωρούν ότι η δουλειά των ονείρων τους θα ήταν η μεταφορά του Diablo III στις κονσόλες. Πιστέψτε με, είναι όντως δουλειά-όνειρο.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Μείνετε συντονισμένοι”.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας για το PC, αν και η Blizzard έχει αναφέρει ότι δουλεύει σκληρά ώστε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πηγή: Enternity.gr

Για απορίες, σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με videogames, gadgets και ψηφιακή διασκέδαση γενικότερα, στείλτε mail στο tech@sport-fm.gr. Απαντήσεις στην εκπομπή "Enter" του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 21.00 έως τις 22.00 με τους Παύλο Παπαπαύλου, Διονύση Καππάτο και Νικόλα Ακτύπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x