Αγγλία

Σύγχυση για Νασρί!

Την είδηση ότι η μεταγραφή του Σαμίρ Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι χάλασε, αναπαράγουν σύσσωμα τα γαλλικά Μέσα! Τα αγγλικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνουν ακόμη το γεγονός όμως σύντομα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για την υπόθεση. Δεν είναι μόνο το γεγονός της χρησιμοποίησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού στον αγώνα του «Έμιρεϊτς» κόντρα στη Λίβερπουλ το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος του παίκτη στη γαλλική τηλεόραση.

Την είδηση ότι η μεταγραφή του Σαμίρ Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι χάλασε, αναπαράγουν σύσσωμα τα γαλλικά Μέσα! Τα αγγλικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνουν ακόμη το γεγονός όμως σύντομα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Δεν είναι μόνο το γεγονός της χρησιμοποίησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού στον αγώνα του «Έμιρεϊτς» κόντρα στη Λίβερπουλ το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος του παίκτη στη γαλλική τηλεόραση.

Ο 24χρονος άσος φέρεται να επιθυμεί τη μεταγραφή του σε μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα και εφόσον αυτό δεν γίνει τότε θα παραμείνει στην Άρσεναλ ως το τέλος της σεζόν για να μεταγραφεί έπειτα ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x