Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Ίντερ 2-2 (Τελικό)

Μια πειστική εμφάνιση έψαχνε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ίντερ, στο δυσκολότερο φιλικό του καλοκαιριού και σε ένα βαθμό την πέτυχε. Οι πρωταθλητές, έστω και με δέκα μετά την παιδική αποβολή του Μέλμπεργκ, στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους Ιταλούς στη Γενεύη (δεδομένων και των δύσκολων συνθηκών αφού έλειπαν αρκετοί βασικοί) και παρά το τελικό 2-2 οι θετικές εντυπώσεις ήταν περισσότερες. Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Μια πειστική εμφάνιση έψαχνε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ίντερ, στο δυσκολότερο φιλικό του καλοκαιριού και σε ένα βαθμό την πέτυχε.

Οι πρωταθλητές, έστω και με δέκα μετά την παιδική αποβολή του Μέλμπεργκ, στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους Ιταλούς στη Γενεύη (δεδομένων και των δύσκολων συνθηκών αφού έλειπαν αρκετοί βασικοί) και παρά το τελικό 2-2 οι θετικές εντυπώσεις ήταν περισσότερες.

Φέισα (47’) και Μοντέστο (67’) σκόραραν για τους «ερυθρόλευκους», με τον Πατσίνι (75’, 88’) να κρατάει τα προσχήματα για τους «νερατζούρι».

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90' Λήξη της αναμέτρησης.

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ, 2-2! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πατσίνι με σουτ ισοφαρίζει.

82' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Ο Χολέμπας μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Ίντερ όμως το σουτ που δοκίμασε έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία.

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ, 2-1! Ο Φαραόνι κάνει την κάθετη πάσα και από κοντά ο Πατσίνι με προβολή μειώνει.

Αλλαγή για την Ίντερ ο Φαραόνι στη θέση του Κίβου.

67’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0! Η μπάλα στρώνεται στον Μοντέστο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ευθύβολο συρτό σουτ την στέλνει στα δίχτυα.

65’ Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Μιραλάς αφήνει την θέση του στον Πάντελιτς, ενώ ο Κασταϊνιος στον Σαντόν.

63' Ο Ολυμπιακός βγαίνει 3-2 στην αντεπίθεση, ολομόναχος ο Μιραλάς αριστερά, ωστόσο ο Χαβίτο ανεξήγητα την δίνει δεξιά στον κλεισμένο Φέισα, ο οποίος μοιραία δεν μπορούσε να την αξιοποιήσει.

57' Μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Γέστε, Φετφατζίδης και Παπαδόπουλος βγαίνουν για να μπουν οι Χολέμπας, Χαβίτο και Παπάζογλου, αντίστοιχα.

52' Νέα αλλαγή για την Ίντερ. Ο Καλντιρόλα αντί του Σάμουελ.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Γέστε εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Φέισα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ να περνάει εκτός και τον Μανιάτη μέσα. Δύο για την Ίντερ, με τους Πάντεφ και Πατσίνι να αντικαθιστούν τους Άλβαρες και Γιόναταν.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44’ Ένα σουτ της απελπισίας από τον Φουστέρ, που βρίσκει ελεύθερο πεδίο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα στην εξέδρα.

42’ Ανακούφιση για την κατάσταση του Μαρκάνο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με τον Μότα, αλλά πλέον σηκώθηκε και συνεχίζει κανονικά.

36’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ίντερ! Νέο τετ-α-τετ για τους «νερατζούρι», ο Αλβάρες φάτσα με το τέρμα σουτάρει άουτ.

29' Αδικαιολόγητα νεύρα στα τελευταία λεπτά, νέο φάουλ από πλευράς «ερυθρολεύκων», το κάνει στον Κασταϊνιος ο Μοντέστο και παίρνει κίτρινη κάρτα.

28’ Παιδικό λάθος του Μέλμπεργκ, «γκρεμίζει» τον Όμπι, παρατηρείται με δεύτερη κίτρινη μέσα σε πέντε λεπτά, βλέπει την κόκκινη, φεύγει για τα αποδυτήρια και αφήνει με δέκα τον Ολυμπιακό. Και επειδή τα λάθη πληρώνονται, ο Σουηδός θα χάσει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Καβάλα.

25’ Το λάθος του Ουρτάδο στη μεσαία γραμμή δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να βγει στην αντεπίθεση, στην περιοχή ο Μιλίτο σουτάρει με δύναμη, κοντράρει, κόρνερ για τους Ιταλούς.

24’ Κίτρινη κάρτα στον Μέλμπεργκ για σκληρό φάουλ στον Μιλίτο.

16’ Εξαιρετική έμπνευση του Μιλίτο, τροφοδοτεί στην περιοχή τον Κασταϊνιος, αυτός όμως χάνει το κοντρόλ και το τετ-α-τετ με τον Κοστάντσο που καθαρίζει τη φάση.

9' Ο Σάμουελ βλέπει την κίτρινη κάρτα.

7’ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Ο Γέστε με χτύπημα φάουλ σημάδεψε τον Μοντέστο στην περιοχή, ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

4’ Χάνει την μπάλα ο Φέισα, επωφελείται ο Μιλίτο, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει σε θέση βολής τον Άλβαρες, όμως ο Μαρκάνο επεμβαίνει, βάζει σωστά το σώμα του και αποσοβεί τον κίνδυνο.

1’ Στη σέντρα η Ίντερ. Πρώτο σφύριγμα στο παιχνίδι!

Ιδιαιτέρως αμυντικογενής είναι η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, προσαρμοσμένη στις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με ομάδες τύπου «Ίντερ» ή και ακόμα με την ίδια την Ίντερ.

Απόψε ο Βάσκος επιλέγει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Κοστάντσο, ακραίους μπακ τους Μαρκάνο, Μοντέστο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, μπροστά στα χαφ τους Ουρτάδο, Φέισα, επιτελικό τον Φουστέρ, στα άκρα τους Γέστε, Φετφατζίδη και στην επίθεση τον Μιραλάς.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μοντέστο, Ουρτάδο, Φέισα, Φουστέρ, Γέστε, Φετφατζίδης, Μιραλάς.

Ίντερ (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Σέζαρ, Ζανέτι, Σάμουελ, Κίβου, Ζόναταν, Μότα, Καμπιάσο, Όμπι, Άλβαρες, Μιλίτο, Κασταϊνός.



Συνθήκες Ελλάδας συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Γενεύη, αφού η θερμοκρασία αγγίζει τους 35 βαθμούς κελσίου.

Το σημερινό φιλικό πάντως με την Ίντερ των πολλών εκατομμυρίων και των αμέτρητων διακρίσεων σε Ιταλία και Ευρώπη με πιο πρόσφατη την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010, δεν είναι το πρώτο.

Πριν από 11 χρόνια ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενηθεί στο «Σαν Σίρο», με τον Τζιοβάνι να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ με μακρινό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο σήμερα, οι «νερατζούρι» εξακολουθούν να αποτελούν φόβητρο, με δυνατό ρόστερ και μεγάλες βλέψεις. Χάνουν ωστόσο τον Ετό που συνεχίζει στη ρωσική Ανζί, κερδίζοντας 25 εκατ. ευρώ!

Απόψε δεν πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής επίσης οι Σνάιντερ, Λούσιο, Στάνκοβιτς, Μαϊκόν, Κόρντομπα και Ναγκατόμο που έμειναν εκτός αποστολής.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Μέλμπεργκ επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως στην Ελλάδα έμειναν οι τραυματίες Ριέρα, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ.

Στην Ελβετία ταξίδεψε και ο Ουρτάδο για τον οποίο υπάρχει μια πληροφορία πως στο γήπεδο θα βρεθεί άνθρωπος της Ξαμάξ για να τον παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x