Μουσική

This is PULP…

Ένα από τα καλύτερα live του καλοκαιριού διεξήχθη το Σαββατόβραδο της 20ης Αυγούστου στη Μαλακάσα. Οι Pulp, με τον «πλαστικό» και ευφυέστατο performer τους, Jarvis Cocker να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους 4.500 ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να τους δουν, αψηφώντας επί παραδείγματι το καλοκαιρινό σαβ/κο σε μια παραλία....

Ένα από τα καλύτερα live του καλοκαιριού διεξήχθη το Σαββατόβραδο της 20ης Αυγούστου στη Μαλακάσα.

Οι Pulp, με τον «πλαστικό» και ευφυέστατο performer τους, Jarvis Cocker να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους 4.500 ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να τους δουν, αψηφώντας επί παραδείγματι το καλοκαιρινό σαβ/κο σε μια παραλία....

Παρά τα 47 του χρόνια, η φωνή και οι κινήσεις του Jarvis παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το ταλέντο του να μαγνητίζει όλο το ενδιαφέρον πάνω του λέγοντας αποφθέγματα του Πλάτωνα, χρησιμοποιώντας το Βρετανικό του χιούμορ για την μπύρα FIX που ανακάλυψε, και να τραγουδάει χρόνια πολλά με το δικό του ύφος στον Robert Plant που είχε τα γενέθλια του, από σκηνοθετικής άποψης είναι αρτιότατο, μια και κρατάει μονίμως ζωντανούς τους θεατές του σε κάθε event.

Οι Pulp, το Σαββατροβραδο έπαιξαν όλα τα "χιτάκια τους" με αποκορύφωμα της βραδιάς την εκτέλεση του «Common People». Όλο το συναυλιακό κοινό σηκώθηκε στον αέρα, τραγούδαγε και έφερε σκηνές από τα παλιά ξανά στη μνήμη του. Ο χορός του Jarvis με τις σπασμωδικές πλαστικές κινήσεις γοήτευε και η βραδιά κύλησε απροσδόκητα γλυκά. Η ατμοσφαιρική εκτέλεση του «This Is Hardcore» σαγήνευσε και οι φάτσες όσων αποχώρούσαν μετά το 100λέπτο show των Βρετανών, είχαν πάνω τους ζωγραφισμένη μια απροσδόκητη χαρά και ικανοποίηση.

Η απολαυστική βραδιά, είχε επίσης ένα αρκετά ενδιαφέρον background, με λέιζερ και χρώματα disco να θυμίζουν σε όσους πήγαν, πως η εποχή που μεσουρανούσαν οι Άγγλοι ήταν παλαιότερης δεκαετίας, μεταφέροντας τον θεατή στα πάρτι της δεκαετίας του ’90 που όλη η πλάση χόρευε στους ρυθμούς του «Do you remember the first time»

Ήταν έτσι…



Και έμειναν έτσι…



Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x