Stoiximan Super League

Νίκησε και έρχεται για τον Παναθηναϊκό

Επίδειξη δύναμης για ακόμη μία φορά από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία δείχνει την ανοδική πορεία που βρίσκεται με κάθε ευκαιρία. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισραήλ, επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, παρά το γεγονός πως στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ναίμι.

Επίδειξη δύναμης για ακόμη μία φορά από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία δείχνει την ανοδική πορεία που βρίσκεται με κάθε ευκαιρία.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισραήλ, επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, παρά το γεγονός πως στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ναίμι.

Ο Κολαούτι στο 15ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο δεύτερο ημίχρονο, η ανωτερότητα της Μακάμπι ήταν ξεκάθαρη. Αρχικά, ο Γιτζάκι στο 69 έβαλε τους «κίτρινους» μπροστά στο σκορ με 2-1 και δύο λεπτά αργότερα, στο 71’, ο Κονατέ έδωσε το τρίποντο στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού η οποία τώρα πια συγκεντρώνεται για την δύσκολη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x