Stoiximan Super League

Έτοιμος για Άρη

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Στεφάν Ντεμόλ, στην πρόβα τζενέραλε του ΠΑΣ Γιάννινα, με την πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου. Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε 2-1 και εμφανίστηκε έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στους «Ζωσιμάδες». Γεωργίου και Μπακαγιόκο σημείωσαν τα γκολ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ την πρώτη του συμμετοχή πραγματοποίησε και ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Στεφάν Ντεμόλ, στην πρόβα τζενέραλε του ΠΑΣ Γιάννινα, με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου.

Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε 2-1 και εμφανίστηκε έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στους «Ζωσιμάδες».

Γεωργίου και Μπακαγιόκο σημείωσαν τα γκολ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ την πρώτη του συμμετοχή πραγματοποίησε και ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Η Σκεντερμπέου μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε το προβάδισμα στο 14΄ με σουτ του Ριμπέιρο, έξω από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζάνης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν με την μπάλα να φτάνει στο Γεωργίου, ο οποίος με μακρινό σουτ ισοφάρισε.

Το γκολ αυτό βοήθησε και ψυχολογικά την ομάδα του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να ανεβάσει την απόδοση της και στο 26ο λεπτό ο Μπακαγίοκο με διαγώνιο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ.

Στο δεύτερο μέρος με τις πολλές αλλαγές, οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό με το αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το τέλος.

Στα θετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα η επιστροφή του Κυριάκου και η πρώτη εμφάνιση του Ζαϊρί, ο οποίος μπήκε στο 75ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Κώτσιος,( 89΄Οικονόμου) Μιχαήλ,( 89΄Γιάκος) Μπουζίντ,(65΄Τζιμόπουλος) Πατσατζόγλου,(57΄Ντεβισέντι) Λίλα,( 65΄Ανδράλας) Μπεσέρα,( 57΄Κειτά) Γεωργίου, (57΄Βίλα) Μπακαγιόκο,(75΄Κυριάκος) Πάντος,(75΄Κουέβας) Τζάνης (76΄Ζαιρί)

Σκεντερμπέου: Όργκες,( 76΄Εριόν) Μπιτσάι, Βράπι, Σουλεϊμάνοβιτς, Μπράτιτς, Μπίσκουπ, Μουζάκα,( 37΄Αράπι ) Ριμπέιρο,( 70΄Καμέ ) Ράντας, Τζαφάι, Γκέρμποβιτς

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x