Stoiximan Super League

Μπιέρσμιρ: «Μετανιώνω που πήγα στη Ρόζενμποργκ»

Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή του να πάει ως δανεικός την περασμένη σεζόν στη Ρόζενμποργκ, ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος τον κρατάει προς το παρόν εκτός αγωνιστικών πλάνων του Φερέιρα.

Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή του να πάει ως δανεικός την περασμένη σεζόν στη Ρόζενμποργκ, ο Ματίας Μπιέρσμιρ.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος τον κρατάει προς το παρόν εκτός αγωνιστικών πλάνων του Φερέιρα.

«Πήγαινα καλά μέχρι πριν μία εβδομάδα όταν τραυματίστηκα. Είχα παίξει στα περισσότερα από τα φιλικά προετοιμασίας. Μετά αναγκάστηκα να κάτσω στον πάγκο κόντρα στην Οντένσε, όπου αποκλειστήκαμε από το Champions League. Πρόσφατα βγήκα και εκτός αποστολών λόγω του τραυματισμού» εξήγησε ο στόπερ του “τριφυλλιού”, με δηλώσεις του στο “fotbollskanalen.se”.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του, συμπλήρωσε: «Υπάρχει λίγο υγρό στο γόνατο. Το ιατρικό τιμ κατάφερε να το καθαρίσει, αλλά υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, οπότε είναι καλύτερα να το αφήσουμε να γιατρευτεί μόνο του. Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν ο μηνίσκος, αλλά ευτυχώς ήταν μόνο υγρό. Θα χρειαστώ 1-2 εβδομάδες για να είμαι έτοιμος».

Ερωτηθείς για τον περσινό δανεισμό του στη Ρόζενμποργκ και την επιστροφή του στην Αθήνα, αποκρίθηκε: «Είπαμε να προσπαθήσουμε να μπω στην ομάδα. Σχεδόν μετανιώνω που παραλίγο να μετακομίσω στη Ρόζενμποργκ. Την πρώτη χρονιά μου με Χενκ Τεν Κάτε, έπαιζα πολύ. Με έβαζε συνέχεια, μέχρι που δυστυχώς απολύθηκε. Μετά ήρθε ο Έλληνας Νιόπλιας και μετά έμεινα στον πάγκο. Συνολικά, ίσως ήταν καλύτερα να έμενα στην Αθήνα, αλλά είναι εύκολο να είσαι σοφός εκ των υστέρων».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x