Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Καράμπελας

Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας τέθηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο. Από την άλλη πλευρά, ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που ακολουθεί και που τον έχει θέσει εκτός μάχης από τη ρεβάνς στη Γεωργία.

Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας τέθηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που ακολουθεί και που τον έχει θέσει εκτός μάχης από τη ρεβάνς στη Γεωργία.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, με τους Αντρέου Γκεράο Μαγιοράλ και Φώντα Φέτση να παραμένουν υπό δοκιμή. Ο Μπουγαΐδης έκανε ατομικό υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο στις 09:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x