Stoiximan Super League

Βασιλακάκης: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Την αισιοδοξία του πως η SKODA Ξάνθη θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρά την προβληματική εικόνα που έχει παρουσιάσει στα φιλικά εξέφρασε στη Web TV του www.sport-fm.gr, ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο μέσος της ομάδας ανέφερε ότι τα φιλικά διεξάγονται για να δοκιμάζουν παίκτες και συστήματα οι προπονητές και δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος.

Την αισιοδοξία του πως η SKODA Ξάνθη θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρά την προβληματική εικόνα που έχει παρουσιάσει στα φιλικά εξέφρασε στη Web TV του www.sport-fm.gr, ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο μέσος της ομάδας ανέφερε ότι τα φιλικά διεξάγονται για να δοκιμάζουν παίκτες και συστήματα οι προπονητές και δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο όνειρο του κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή που είναι η συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνοντας προτίμηση σε Γερμανία και Ολλανδία.

Ο Βασιλακάκης τόνισε ότι σκέφτεται και την Εθνική εν όψει EURO 2012 ευελπιστώντας ο Φερνάντο Σάντος να του δώσει την ευκαιρία, εφόσον καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Θοδωρή Βασιλακάκη στον Αλέξανδρο Πιπεριά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x