Games

24/8 το demo του PES 2012

Η Konami ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι στις 24/8 θα διαθέσει στα Xbox 360, PS3 και PC το demo του Pro Evolution Soccer 2012. Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο demo που θα κυκλοφορήσουν συνολικά, το οποίο θα βασίζεται στον preview κώδικα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσει και δεύτερο demo στα μέσα Σεπτεμβρίου, το οποίο θα βασίζεται στην τελική έκδοση του PES 2012.

Η Konami ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι στις 24/8 θα διαθέσει στα Xbox 360, PS3 και PC το demo του Pro Evolution Soccer 2012.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο demo που θα κυκλοφορήσουν συνολικά, το οποίο θα βασίζεται στον preview κώδικα του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσει και δεύτερο demo στα μέσα Σεπτεμβρίου, το οποίο θα βασίζεται στην τελική έκδοση του PES 2012.

Οι ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο demo είναι οι Manchester United, AC Milan, Porto, Napoli, Santos και C.A. Panarol και στο δεύτερο οι Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America και Sport Club Internacional.

Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με τις ομάδες αυτές δεκάλεπτα ματς, ενώ θα περιλαμβάνονται και ορισμένα στοιχεία από το Challenge Training mode του παιχνιδιού, που θα επιτρέψουν την εξοικείωση με κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του PES 2012.

Πηγή: Enternity.gr

Για απορίες, σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με videogames, gadgets και ψηφιακή διασκέδαση γενικότερα, στείλτε mail στο tech@sport-fm.gr. Απαντήσεις στην εκπομπή "Enter" του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 21.00 έως τις 22.00 με τους Παύλο Παπαπαύλου, Διονύση Καππάτο και Νικόλα Ακτύπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x