Stoiximan Super League

«Αν δεν έχουμε λεφτά, να βγούμε να το πούμε στον κόσμο»!

Πήγε, τα 'πε… κι ησύχασε; Όχι, βέβαια! Απλά, για άλλη μία φορά, επανέλαβε τα αυτονόητα και περιμένει να δει… πράξεις. Ο Τάκης Λεμονής παρευρέθη, τελικά, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, έπειτα από την πρόσκληση του Γεράσιμου Βεντούρη και την απαίτηση των -περίπου, 50- οπαδών, που… μπούκαραν ειρηνικά σε αυτό, και έστειλε το μήνυμά του: «Αν δεν έχουμε λεφτά, να βγούμε και να το πούμε στον κόσμο και όχι να λέμε ότι είμαστε εντάξει», είπε!

Πήγε, τα 'πε… κι ησύχασε;

Όχι, βέβαια!

Απλά, για άλλη μία φορά, επανέλαβε τα αυτονόητα και περιμένει να δει… πράξεις.

Ο Τάκης Λεμονής παρευρέθη, τελικά, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, έπειτα από την πρόσκληση του Γεράσιμου Βεντούρη και την απαίτηση των -περίπου, 50- οπαδών, που… μπούκαραν ειρηνικά σε αυτό, και έστειλε το μήνυμά του: «Να ξεκαθαρίσει άμεσα το διοικητικό τοπίο. Να μάθουμε τι γίνεται και με το οικονομικό σκέλος… Αν δεν έχουμε λεφτά, να βγούμε και να το πούμε στον κόσμο και όχι να λέμε ότι είμαστε εντάξει», είπε ο 51χρονος κόουτς, με τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη -με τον οποίο από σήμερα… επισημοποίησαν την έχθρα τους- να κάθεται σε μία γωνιά και (παραδόξως) να μην παίρνει θέση.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Πανιωνίου αποχώρησε από το Δ.Σ., το οποίο συνεχίζεται με… τάξη, ηρεμία και ασφάλεια, αλλά, μ' αυτά και μ' αυτά, ίσως «τραβήξει» αρκετά.

Θυμίζουμε ότι, νωρίτερα, οπαδοί της ομάδας της Νέας Σμύρνης πήγαν στο χώρο όπου γίνεται το -από κοινού Ερασιτέχνη και ΠΑΕ- συμβούλιο του συλλόγου, ζητώντας… ό,τι και ο Τάκης Λεμονής, λίγη ώρα αργότερα.

Εξηγήσεις για το διοικητικό μπάχαλο και να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο σε αυτό!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x