Ισπανία

Χάνει το Σούπερ Καπ ο Πικέ

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για τρεις εβδομάδες ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης. Ο Ισπανός αμυντικός θα χάσει το Σούπερ Καπ Ευρώπης την Παρασκευή, όταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ευρώπης Πόρτο στο Μονακό.

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για τρεις εβδομάδες ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης.

Ο Ισπανός αμυντικός θα χάσει το Σούπερ Καπ Ευρώπης την Παρασκευή, όταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ευρώπης Πόρτο στο Μονακό.

Ο σέντερ μπακ των «μπλαουγκράνα» θα μείνει εκτός και από την εθνική Ισπανίας για το φιλικό κόντρα στη Χιλή, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Γενεύη στις 2 Σεπτεμβρίου, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2012, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Εκτός από τον 24χρονο στόπερ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Κάρλες Πουγιόλ, με τους Ερίκ Αμπιντάλ και Χαβιέ Μασεράνο να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες τους.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x