Stoiximan Super League

Στέλνουν Γκούλαν στον Ολυμπιακό

Τον διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Σερβίας, Νίκολα Γκούλαν, στέλνουν στον Ολυμπιακό ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η «TuttoSport», η Φιορεντίνα στην οποία ανήκει ο ηλικίας 22 ετών ποδοσφαιριστής, θέλει να τον δώσει ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της. Αναβλήθηκε η διάθεση των εισιτηρίων

Τον διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Σερβίας, Νίκολα Γκούλαν, στέλνουν στον Ολυμπιακό ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η «TuttoSport», η Φιορεντίνα στην οποία ανήκει ο ηλικίας 22 ετών ποδοσφαιριστής, θέλει να τον δώσει ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της.

Ο Σέρβος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν, όπου και τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας σε ηλικίας μόλις 16 ετών. Πέρασε με τη μορφή δανεισμού από Σαμπντόρια και Μόναχο 1860, όπου δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που έγινε τελικά στην Έμπολι.

Ένα στοιχείο που ενδεχομένως παίξει και αυτό το ρόλο του, είναι πως ο Γκούλαν –που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είναι αριστεροπόδαρος, έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Φέισα, Κάταϊ και Γκρμπιτς.

Αναβλήθηκε η διάθεση των εισιτηρίων

Την απόφαση να αναβάλλει την προγραμματισμένη για σήμερα έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση την καινούρια ημερομηνία που θα αρχίσει η πώλησή τους.

Τα βρήκε με Μπρόντμπι ο Ρόμενταλ

Παίκτης της Μπρόντμπι θα πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Ρόμενταλ σύμφωνα με την τα Μέσα της Δανίας. Όπως αναφέρει η “B.T.”, ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της πατρίδας του για διετή συνεργασία και πλέον περιμένει να τα βρει με τον Ολυμπιακό για αποδεσμευθεί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ούτε ο μάνατζέρ του, ούτε ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη φήμη.


H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League".

Διαβάστε ακόμα: Στην εθνική Σερβίας ο Φέισα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x