Ελλάδα

Γκαλινάρι: «Έχει καλή “χημεία” η Ελλάδα»

Παρά τις πολλές απουσίες, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας παραμένει ένα δυνατό σύνολο, σύμφωνα με τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο Ιταλός φόργουορντ είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Κώστα Κουφό, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη λόγω του lockout.

Παρά τις πολλές απουσίες, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας παραμένει ένα δυνατό σύνολο, σύμφωνα με τον Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο Ιταλός φόργουορντ είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Κώστα Κουφό, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη λόγω του lockout.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντανίλο Γκαλινάρι:

Για τη νίκη επί της Βουλγαρίας: «Δεν παίξαμε και το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Μάλλον παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι από το ταξίδι. Την επόμενη μέρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα παίξουμε καλύτερα».

Για το τι θα πρέπει να διορθώσει η Ιταλία: «Θα πρέπει να παίζουμε με περισσότερη ενέργεια, ενθουσιασμό και να είμαστε ομαδικοί. Κάτι που δεν κάναμε στο παιχνίδι με τη Βουλγαρία».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία στην Ιταλία, για πρόκριση στον επόμενο γύρο από τον όμιλό της στο Ευρωμπάσκετ: «Είναι δύσκολα, καθώς ο όμιλός μας είναι δύσκολος. Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το ποιον θεωρεί πιο επικίνδυνο αντίπαλο στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ: «Μάλλον η Σερβία και η Γαλλία θα έλεγα».

Για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας: «Είναι μία καλή ομάδα, με εμπειρία. Οι παίκτες παίζουν μαζί για πολλά χρόνια και έχουν πολύ καλή “χημεία”. Μπορεί να μην έχει τόσους καλούς παίκτες, όπως είχε στο παρελθόν, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για τον συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Κώστα Κουφό: «Ο Κώστας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένας καλός παίχτης και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του. Μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παίκτης. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, γι’ αυτό χαίρομαι που θα έχει αυτήν εμπειρία».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη λόγω του lockout: «Όχι. Ειλικρινά δεν θα το ήθελα. Θα προτιμούσα να προπονούμαι μόνος μου και να περιμένω να λήξει το lockout».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x