Stoiximan Super League

Επιταγή ύψους 1,2 εκατ. ευρώ έχει στα χέρια του ο Βεντούρης!

Από τους Ελληνοκύπριους στους Άραβες και… τούμπαλιν. Την ώρα που ο δικηγόρος των επιχειρηματιών από το Κουβέιτ, Πέτρος Καϊμακάμης, περιμένει να του… ανάψουν το πράσινο φως για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ο Φίλαθλος», ο Γεράσιμος Βεντούρης έχει στα χέρια του αντίγραφο τραπεζικής επιταγής ύψους 1,2 εκατ. ευρώ… από τους Ελληνοκύπριους επενδυτές!

Από τους Ελληνοκύπριους στους Άραβες και… τούμπαλιν.

Την ώρα που ο δικηγόρος των επιχειρηματιών από το Κουβέιτ, Πέτρος Καϊμακάμης, περιμένει να του… ανάψουν το πράσινο φως για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ο Φίλαθλος», ο Γεράσιμος Βεντούρης έχει στα χέρια του αντίγραφο τραπεζικής επιταγής ύψους 1,2 εκατ. ευρώ… από τους Ελληνοκύπριους επενδυτές!

Η επιταγή έχει εκδοθεί από τράπεζα της Αμερικής, προκειμένου να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού: 1) για την αγορά από τους Ελληνοκύπριους του πόλο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, αλλά και 2) για τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ!

Οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν εγκαταλείψει, όπως φαίνεται, την προσπάθεια να μπουν (και) στο ποδόσφαιρο, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει(;) τις επόμενες μέρες…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM, πάντως, ο πρόεδρος του Πανιωνίου έχει στα χέρια του το εν λόγω αντίγραφο μία εβδομάδα, προκειμένου να το παρουσιάσει στο Δ.Σ. ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, την περασμένη Δευτέρα! Οπότε, προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο… παρουσία και οπαδών.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Πανιώνιος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κιμ Τζάγκι και ο πρώην παίκτης της SKODA Ξάνθης αναμένεται πολύ σύντομα στην Αθήνα, για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κυανέρυθρους».

Όμως, η απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα ίσως «παγώσει» τη μεταγραφή του Ελβετού αριστερού μπακ.

Ο Τάκης Λεμονής -όπως και πολλοί άλλοι προπονητές της Σούπερ Λίγκας- καλοβλέπει… σούπερ περιπτώσεις από τις δύο ομάδες. Όπως ο Μαρτίν (επιθετικός), ο Ζαραδούκας (αριστερό μπακ) και ο Ρόκας (μπακ-αμυντικό χαφ)…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x