Δελτία Τύπου

Plaza Resort Hotel – Inclusive Πακέτα 5*

Το καλοκαίρι δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη και το Plaza Resort Hotel προτείνει για τον Σεπτέμβριο δελεαστικά πακέτα Inclusive για να αποδράσετε με στυλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

Το καλοκαίρι δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη και το Plaza Resort Hotel προτείνει για τον Σεπτέμβριο δελεαστικά πακέτα Inclusive για να αποδράσετε με στυλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

Η ειδική για τον μήνα Σεπτέμβριο προσφορά «Plaza Resort Inclusive», συμπεριλαμβάνει τρία γεύματα με ποτά καθώς και όλους τους φόρους με μόλις 80€ ανά διανυκτέρευση κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο!

Τα παιδιά έως 6 ετών φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν, ενώ το κόστος ανά διανυκτέρευση για παιδιά 6-12 ετών είναι μόνο 10€ εφόσον μοιράζονται το δωμάτιο με τους γονείς. Για τρίτο άτομο στο ίδιο δωμάτιο το κόστος ανέρχεται σε 30€ ανά διανυκτέρευση.

Το υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στην Ανάβυσσο, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο πάνω ακριβώς στην θάλασσα, με ιδιωτική αμμουδιά, άψογο σέρβις και μόλις 20 λεπτά από την Αττική οδό.

Τα 135 δωμάτια του Plaza Resort Hotel διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου resort όπως wi-fi internet, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, video on demand, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες, κλιματισμό και επώνυμα καλλυντικά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα, γήπεδα τένις και mini soccer, υπηρεσίες μασάζ και αισθητικής, 24ωρο room service, business center και parking.

Παραδοσιακά, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για κοντινές εξορμήσεις και το Plaza Resort Hotel σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ δελεαστικές τιμές και έναν σημαντικό λόγο για να αποδράσετε!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22910 75000

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x