Stoiximan Super League

«Διορίστηκαν για να μας τιμωρήσουν»

Για διορισμό ατόμων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με μοναδική… αποστολή να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου κάνει λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει ονομαστικά τα μέλη της ΕΕΑ. «Να καταγγείλετε την παραβίαση του αυτοδιοίκητου στη FIFA», καλεί ο σύλλογος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια.

Για διορισμό ατόμων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με μοναδική… αποστολή να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου κάνει λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει ονομαστικά τα μέλη της ΕΕΑ. «Να καταγγείλετε την παραβίαση του αυτοδιοίκητου στη FIFA», καλεί ο σύλλογος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποκαλύπτει στη φίλαθλο κοινή γνώμη τα διορισθέντα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αμειβόμενοι εντολοδόχοι των εργοδοτών τους, τα οποία με μία απόφαση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά αθλητικά χρονικά, όπου δεν έχει ξανασυμβεί στη μεταπολιτευτική εποχή, αποφάσισαν να διαλύσουν το καμάρι της Μαγνησίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό Βόλου, που χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην πατρίδα μας.

Τα μέλη λοιπόν της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που συγκροτήθηκε με την 10606/7.4.11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως τροποποιήθηκε με την 23907/17-8-11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και συνεδρίασε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, είναι στην πραγματικότητα, οι εξής:

Μπρίλης Αθανάσιος, Πρόεδρος της ΕΕΑ (μέλος της επιτροπής προμηθειών υγείας, με απόφαση της υπουργού υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου)

Ανδρεοπούλης Μιχάλης, μέλος της ΕΕΑ, (επιτροπή ανταγωνισμού)

Διακαναστάσης Αναστάσιος, μέλος της ΕΕΑ, (μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ από το Μάρτιο του 2011 )

Ορφανίδης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (συμμετοχές σε νομιμοπαρασκευαστικές επιτροπές της πολιτείας και στα προγράμματα υποτροφιών του ΙΚΥ)

Μπίκος Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος, σύμβουλος του Γερουλάνου, μέλος της «Βόλος 2013 ΑΕ» του υπουργείου πολιτισμού και της ΓΓΑ, που είχε αναλάβει την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων 2013 στο Βόλο και που ακύρωσε στη συνέχεια, ο Γερουλάνος)

Συριόπουλος Κων/νος, μέλος της ΕΕΑ, (διοικούσα επιτροπή του πανεπιστήμιου Δυτικής Ελλάδας, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ επί κυβερνήσεων Σημίτη. Ήταν επίσης στη διεύθυνση μελετών της επιτροπής κεφαλαιαγοράς επί ΠΑΣΟΚ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα του γκρεμίσματος του Χρηματιστηρίου!)

Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ (επιτροπή ανταγωνισμού επί Τσοχατζόπουλου)

Μαρούπα Ειρήνη, αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά, συνδικαλίστρια και μέλος του Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο του Πειραιά)

Πετρουνάκος Γιάννης, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Μεταξά)

Σμυρνάκης Δημήτριος, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ (μας κάνει εντύπωση, πώς εμφανίζεται στις αποφάσεις για Βόλο και Καβάλα χωρίς να είναι καν μέλος στην επιτροπή!!!!)

Στην επιτροπή επίσης συμμετέχει:
ο Ξενοφώντας Καραβίδας, αναπληρωτής του Γιώργου Μπίκου, (ανώτατο στέλεχος στη ΜΙG του Βγενόπουλου).

Οι διορισμοί των περισσότερων από τους παραπάνω, έγιναν από τον υφυπουργο Αθλητισμού Γιώργο Νικητιάδη, 6 μέρες πριν από τις αποφάσεις- βόμβα για Βόλο και Καβάλα, ενώ η νέα σύνθεση της επιτροπής δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη στο ΦΕΚ, ούτε υπάρχει κατάθεση και αριθμός πρωτοκόλλου στο ΦΕΚ.
Οι αρμόδιοι του ελληνικού αθλητισμού, ως «δημοΚΡΑΤΟΡΕΣ» κ.κ. Γερουλάνος, Νικητιάδης, Μπιτσαξής εκθέτουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες νοοτροπίες και μεθοδεύσεις.

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε Σοφοκλή Πιλάβιε,
Είναι υποχρέωσή σας να πάρετε θέση και να καταγγείλετε στη FIFA αυτή την ωμή πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κύριε Πιλάβιε, έχετε υποχρέωση να αποτρέψετε αυτήν την αδικία. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει αδειοδότηση σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς από την ΕΠΟ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι επιτροπή πολιτικών συμφερόντων και δεν μπορεί να καταργήσει την ΕΠΟ και το Αυτοδιοίκητο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επιφυλάσσεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών καθώς και για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις τεράστιες υλικές και ηθικές ζημίες της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x