Stoiximan Super League

Κοιτάζει Ιάκομπ

Στη λύση του Βίκτορ Ιάκομπ για να καλύψουν τη θέση του επιθετικού έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Αρη. Ρουμάνος επιθετικός έρχεται ως εναλλακτική λύση για τον Σάκη Τσιώλη, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση του Σλοβένου επιθετικού της Μπόχουμ, Ζλατκο Ντέντιτς, ο οποίος αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Στη λύση του Βίκτορ Ιάκομπ για να καλύψουν τη θέση του επιθετικού έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Άρη.

Ο Ρουμάνος επιθετικός έρχεται ως εναλλακτική λύση για τον Σάκη Τσιώλη, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση του Σλοβένου επιθετικού της Μπόχουμ, Ζλατκο Ντέντιτς, ο οποίος αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Οι «κίτρινοι» στράφηκαν σε λύσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα για δύο κυρίως λόγους. Θέλουν παίκτες που να μην χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, αλλά να είναι έτοιμοι να μπουν κατευθείαν στην ομάδα όπως και φτηνές οικονομικά περιπτώσεις, δύο στοιχεία που καλύπτει ο Ιάκομπ.

Επίσης ο πρώην φορ του Ηρακλή έχει στα υπέρ του την κοινή συνύπαρξη με τον Καρίμ Σολτάνι στον «Γηραιό», όπου συνέθεσαν ένα πολύ δυνατό και αποτελεσματικό επιθετικό δίδυμο, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x