Stoiximan Super League

Με επτά απουσίες στην Τούμπα

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το πρώτο παιχνίδι της SKODA Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο προπονητής των Ακριτών δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στους Ντίκα, Λαζαρίδη, Φλίσκα, Τσουμάνη, Λοντίγκιν, Ζαρόπουλο και Γκσπούρνινγκ.

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το πρώτο παιχνίδι της SKODA Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής των Ακριτών δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στους Ντίκα, Λαζαρίδη, Φλίσκα, Τσουμάνη, Λοντίγκιν, Ζαρόπουλο και Γκσπούρνινγκ.

Το πρωί του Σαββάτου, που έγινε η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τούμπας, όπου θέλουν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς και να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τη νέα σεζόν.

Μετά το τέλος της, ο Έλληνας προπονητής έδωσε συγκεκριμένες εντολές για τον αγώνα με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, ενώ ανακοίνωσε και την αποστολή που θα πάει στην Τούμπα.

Η 20άδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελείται από τους: Αλτιπαρμακόφσκι, Ντάνι, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι, Πόι, Στάζιακ, Βιβιανί, Βάλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Γκατσολάρι, Καζάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x