Πόλο

Μιράλης: «Δεν καθόρισα την τύχη μου!»

Διευκρινήσεις σχετικά με το σίριαλ της μεταγραφής του και τα όσα ακολούθησαν αυτή (επίθεση στο σπίτι του με γκαζάκια), έδωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ανδρέας Μιράλης. Ο 24χρονος περιφερειακός, τόνισε πως η μετακίνηση του στη Χίο ήταν καθαρά και μόνο θέμα του Πανιωνίου και όχι του ίδιου, καθώς οι «κυανέρυθροι» ήταν εκείνοι που θα καθόριζαν που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν καλύτερη όμως την τύχη μου κρατούσε ο Πανιώνιος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διευκρινήσεις σχετικά με το σίριαλ της μεταγραφής του στη Χίο και τα όσα ακολούθησαν αυτή (επίθεση στο σπίτι του με γκαζάκια), έδωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ανδρέας Μιράλης. Ο 24χρονος περιφερειακός, τόνισε πως η μετακίνηση του στον ΝΟΧ ήταν καθαρά και μόνο θέμα του Πανιωνίου και όχι του ίδιου, καθώς οι «κυανέρυθροι» ήταν εκείνοι που θα καθόριζαν που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν καλύτερη όμως την τύχη μου κρατούσε ο Πανιώνιος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπόρεσα να χαρώ τη μεταγραφή στον ΝΟΧ όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής. Στις αρχές Ιουνίου δέχθηκα πρόταση από τη Χίο. Υπήρχε -καταρχήν- συμφωνία εφόσον με παραχωρούσε ο Πανιώνιος με τον οποίο δεσμευόμουν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Στη συνέχεια, όταν ανέλαβε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο κύριος Κουντούρης είχα και δεύτερη πρόταση. Ωστόσο δεν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω ή να αποφασίσω. Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κρατούσε την τύχη μου και που τελικά έκανε μία συμφέρουσα -για τον ίδιον- συμφωνία με τη Χίο και έτσι κατέληξα εκεί», είπε ο αρχικά ο Ανδρέας Μιράλης και πρόσθεσε:

«Είμαι Ολυμπιακός. Ήθελα και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό όμως δεν ήταν μία απόφαση που θα έπαιρνα εγώ. Την Παρασκευή στις 23:30 έγινε επίθεση στο σπίτι μου με μολότοφ από άγνωστους. Δεν θέλω να πιστεύω ότι μπορεί αυτά τα άτομα να ήταν Ολυμπιακοί. Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μου φέρθηκαν άψογα. Η πρόταση που μου έκαναν ήταν καλύτερη οικονομικά όμως την τύχη μου κρατούσε ο Πανιώνιος. Όπου με έστελνε εκεί θα πήγαινε δε μπορούσε να γίνει κάτι άλλο».

Όσο για τις βλέψεις του με τη Χίο;

«Δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα για τους στόχους της ομάδας για πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Είναι πολύ νωρίς. Φέτος φτιάχνεται η ομάδα. Έχει αξιόλογους και σπουδαίους αθλητές ωστόσο αυτό θα πρέπει να φανεί και στην πισίνα. Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός. Στη Χίο υπάρχουν υψηλές προσδοκίες και από τον κόσμο και από τον πρόεδρο, τον κύριο Παππή, όμως εμείς πρέπει να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στην πισίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x