Stoiximan Super League

Ο Νέρι που αγαπήσαμε

Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο Καστίγιο, τότε είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει τον ηγέτη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο επιθετικός των «κιτρίνων» έδειξε την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αποτέλεσε τη βασική πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΣ και δικαιολογημένα του ανήκει ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτης της αναμέτρησης.

Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο Καστίγιο, τότε είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει τον ηγέτη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο επιθετικός των «κιτρίνων» έδειξε την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αποτέλεσε τη βασική πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΣ και δικαιολογημένα του ανήκει ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτης της αναμέτρησης.

Με συνεχή κίνηση και ζητώντας την μπάλα βρέθηκε σε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες του Άρη. Η πρώτη στιγμή που τον ένιωσε για τα καλά η άμυνα των γηπεδούχων ήταν στο 7ο λεπτό όταν ανάγκασε τον Φέγκρους να μπλοκάρει.

Πέντε λεπτά αργότερα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μεξικανός επιθετικός θύμισε τις καλές εμφανίσεις του παρελθόντος και ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να νιώθει σίγουρος ότι ο Καστίγιο θα είναι ο στυλοβάτης της προσπάθειας του Άρη να επιστρέψει στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν η απόδοση του Καστίγιο έπεσε ο Άρης δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Φέγκρους.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x