Stoiximan Super League

Η συνέχεια...

Το δεύτερο μέρος της… κουτσουρεμένης πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα Κυριακή. Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Κέρκυρα εκτός έδρας και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα. Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη.

Το δεύτερο μέρος της… κουτσουρεμένης πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα Κυριακή. Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Κέρκυρα εκτός έδρας και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα.

Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό του Πανιώνιου με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα:

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 27/08
ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0
Ολυμπιακός – Καβάλα (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Κυριακή, 28/08
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (19.15)
Πανιώνιος – Εργοτέλης (19.15)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21.30)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της πρεμιέρας ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο αλλά στο… βραδινό ματς στα Γιάννενα, ΠΑΣ και Άρης «κόλλησαν» στο 0-0, με τις φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σκάνδαλα, αποφάσεις δικαστηρίων, συνεδριάσεις, συσκέψεις και πόλεμοι… κύκλων διοικήσεων ομάδων έμειναν για λίγο στην… απ’ έξω. ΟΦΗ και Ατρόμητος στην Κρήτη, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Στο ματς που άρχισε στις 21:30 στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ και ο Άρης, εμφανώς επηρεασμένοι από το άγχος της πρεμιέρας, «κόλλησαν» στο 0-0 σε μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις – ένα διπλό δοκάρι είναι ότι έχει να επιδείξει – που θα ξεχαστεί γρήγορα-γρήγορα από όλους μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x