Stoiximan Super League

Ζέκα… με τόνο

Η βοήθεια του Ζέκα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ήταν τεράστια. Ο Πορτογάλος, έκανε αμέτρητα χιλιόμετρα δείχνοντας πάθος, διάθεση και φιλότιμο, δείχνοντας στον προπονητή του πως υπάρχει ακόμη μία λύση για τη μεσαία γραμμή. Αν και ο Λέτο είναι αυτός που ως αλλαγή μπήκε και σκόραρε δίνοντας κατά πολύ το τρίποντο στο «τριφύλλι», ο Ζέκα είναι αυτός που δικαιούται τον τίτλο του MVP του παιχνιδιού.

Η βοήθεια του Ζέκα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ήταν τεράστια.

Ο Πορτογάλος, έκανε αμέτρητα χιλιόμετρα δείχνοντας πάθος, διάθεση και φιλότιμο, δείχνοντας στον προπονητή του πως υπάρχει ακόμη μία λύση για τη μεσαία γραμμή.

Αν και ο Λέτο είναι αυτός που ως αλλαγή μπήκε και σκόραρε δίνοντας κατά πολύ το τρίποντο στο «τριφύλλι», ο Ζέκα είναι αυτός που δικαιούται τον τίτλο του MVP του παιχνιδιού.

Αυτός ήταν που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αργεντινός. Αυτός ήταν που έκοβε ακόμη και μέσα στην περιοχή λίγο πριν βγούνε τετ-α-τετ οι επιθετικοί της Κέρκυρας. Αυτός ήταν που κουβαλούσε την μπάλα προωθώντας την σωστά και χωρίς άγχος σε μια αναμέτρηση που τα πόδια των περισσότερων παικτών του «τριφυλλιού» ήταν βαριά λόγω του ευρωπαϊκού στραπάτσου.

Ο Ζέκα έκοβε, έραβε, μοίραζε και έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Και α σκεφτεί κανείς πως μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην τρίτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Πολύ σημαντική πρόοδος από έναν παίκτη που λίγοι περίμεναν πως θα χωρέσει στο κέντρο του «τριφυλλιου», αλλά με τέτοιες εμφανίσεις και τόση προσφορά μπορεί να αποτελέσει το κρυφό χαρτί του Φερέιρα που τον ξέρει κι εμπιστεύεται.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x