Stoiximan Super League

«Με τέτοιο κόσμο, ο ΟΦΗ θα πετύχει»!

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έκανε σωστή προετοιμασία, αφού τα play-offs της Football League δεν του το επέτρεψαν, αλλά σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή με τέτοιο κοινό θα πετύχει τους στόχους του. Ο 26χρονος άσος μίλησε στο www.sport-fm.gr και αποθέωσε, για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τους φίλους των Κρητικών που γέμισαν το "Γεντί Κουλέ" στο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έκανε σωστή προετοιμασία, αφού τα play-offs της Football League δεν του το επέτρεψαν, αλλά σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή με τέτοιο κοινό θα πετύχει τους στόχους του.

Ο 26χρονος άσος μίλησε στο www.sport-fm.gr και αποθέωσε, για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τους φίλους των Κρητικών που γέμισαν το "Γεντί Κουλέ" στο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Παπουλής στον Μιχάλη Ηλιού:

Πως κρίνεις το αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο;

«Αν λάβουμε υπόψη πως ο ΟΦΗ έκανε λίγες μέρες προετοιμασία και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ατρόμητο που ήταν πιο έτοιμος από εμάς, βέβαια και είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το 1-1 ήταν δίκαιο και επίσης θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στο πρώτο μέρος φάνηκε πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς αλλά μετά ισορροπήσαμε το ματς και με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην ισοφάριση».

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν γεμάτο. Τι ρόλο θα παίξει η «καυτή» έδρα του ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Όσο καιρό αγωνίζομαι με την φανέλα του ΟΦΗ έχω την χαρά να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο όπου σε στηρίζει ο κόσμος. Νομίζω πως αν οι φίλοι του ΟΦΗ συνεχίσουν να φτιάχνουν την ίδια ατμόσφαιρα και στα υπόλοιπα ματς τότε και αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια μας».

Θα προσπαθήσετε για να φτάσετε πού; Ποιος είναι ο φετινός στόχος του ΟΦΗ;

«Ας μη κρυβόμαστε. Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή έτσι ώστε να μην υπάρχει άγχος και βάρος στα πόδια μας και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουμε την δυναμική και τις ικανότητες ως ομάδα αυτό να το πετύχουμε. Όταν το καταφέρουμε από εκεί και πέρα κάθε επιτυχία, καλοδεχούμενη».

Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι;

«Αυτό που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής είναι να εξελίσσεται. Έτσι, κι εγώ θέλω να βοηθήσω με την απόδοση μου τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του. Αν η ομάδα είναι η ευχαριστημένη από μένα τότε πάει να πει πως παίζω καλά και εξελίσσομαι ως ποδοσφαιριστής. Μακάρι να πάνε όλα καλά πρώτα για την ομάδα και έπειτα για μένα. Στόχος μου είναι να δουλεύω όσο πιο πολύ μπορώ, με υπομονή και να βελτιώνομαι. Τώρα, αν είναι να έρθει κάτι καλύτερο στην συνέχεια, καλώς να έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x