Stoiximan Super League

Βλέπει Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού κάνει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανήκει στη Θέλτα. Άγνοια δηλώνει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr. .

Ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού κάνει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανήκει στη Θέλτα. Άγνοια δηλώνει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να τον φέρουν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος τον περασμένο Χειμώνα έφτασε πολύ κοντά στον Άρη, όμως η απομάκρυνση του Έκτορ Κούπερ από των πάγκο των «κίτρινων» πάγωσε την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr –πάντως- ο Παπαδόπουλος δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια κρούση από τον ΠΑΟΚ και καθώς ο χρόνος για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τελειώνει, οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν (εάν υπάρξουν) άμεσα.

Διαβάστε ακόμη Ζημιά με Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x