Ειδήσεις

Ο Ντρέιπερ στη Web TV

Οι περισσότεροι αντίπαλοι της Ελλάδας στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ θα έχουν αμερικανική βοήθεια. Ντόμερκαντ στη Βοσνία, ΜακΚάλεμπ στην ΠΓΔΜ, Κουκ στο Μαυροβούνιο και Ντρέιπερ στην Κροατία αποτελούν τις «μεταγραφές» των Βαλκάνιων του γκρουπ. Ο Ντοντέι Ντρέιπερ μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μεγάλα πράγματα από τη... νέα πατρίδα του,

Οι περισσότεροι αντίπαλοι της Ελλάδας στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ θα έχουν αμερικανική βοήθεια. Ντόμερκαντ στη Βοσνία, ΜακΚάλεμπ στην ΠΓΔΜ, Κουκ στο Μαυροβούνιο και Ντρέιπερ στην Κροατία αποτελούν τις «μεταγραφές» των Βαλκάνιων του γκρουπ.

Ο Ντοντέι Ντρέιπερ μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μεγάλα πράγματα από τη... νέα πατρίδα του, αρκεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Ο 27χρονος γκαρντ, MVP του Eurocup με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, μιλά ακόμη και για την ελληνική ομάδα.



Παρακολουθήστε τον να μιλά:

-για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ: «Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Προετοιμαστήκαμε καλά για περίπου έναν μήνα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμη για δράση. Έχω καλό προαίσθημα».

-για τις βλέψεις της Κροατίας στη διοργάνωση: «Δεν ξέρω μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω πως αν παίξουμε καλά, δυνατά και σαν ομάδα, θα έρθουν σπουδαία πράγματα και πολύ καλά αποτελέσματα».

-για το ρόλο του στην εθνική Κροατίας: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα. Θα οργανώσω το παιχνίδι, θα γίνω και ηγέτης αν μου ζητηθεί. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα μου σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα».

-για την Εθνική Ελλάδος: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμη για την ελληνική ομάδα. Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε εστιάσει στο πρώτο ματς, κόντρα στη Φινλανδία. Όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, θα ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα».

-για τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ: «Δεν έχω ιδέα. Αυτή τη στιγμή ανησυχώ μόνο για την ομάδα μου και τον αγώνα με τη Φινλανδία. Αντιμετωπίζω κάθε μέρα ξεχωριστά και δεν κοιτάζω μακριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x