Games

NBA JAM με δίδυμο Διαμαντίδη-Μπατίστ (video)

Πόσες και πόσες ώρες δεν έχουμε περάσει μπροστά από μία οθόνη παίζοντας NBA JAM. Με δίδυμα από τους Κεμπ-Σρεμφ και Πίπεν-Γκραντ (παλαιότερα), μέχρι τους Μπράιαντ-Γκασόλ και Ουέιντ-Τζέιμς χορτάσαμε καρφώματα, τάπες, ον-φάιερ τρίποντα και πολλά άλλα. Πλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι… αναβαθμίστηκε και μετά τη συμφωνία του με τη Euroleague απέκτησε τα δικαιώματά της, με αποτέλεσμα να περιλαμβάνει ευρωπαϊκά ντουέτα, όπως του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Μάικ Μπατίστ.

Πόσες και πόσες ώρες δεν έχουμε περάσει μπροστά από μία οθόνη παίζοντας NBA JAM.

Με δίδυμα από τους Κεμπ-Σρεμφ και Πίπεν-Γκραντ (παλαιότερα), μέχρι τους Μπράιαντ-Γκασόλ και Ουέιντ-Τζέιμς χορτάσαμε καρφώματα, τάπες, ον-φάιερ τρίποντα και πολλά άλλα.

Πλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι… αναβαθμίστηκε και μετά τη συμφωνία του με τη Euroleague απέκτησε τα δικαιώματά της, με αποτέλεσμα να περιλαμβάνει ευρωπαϊκά ντουέτα, όπως του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Μάικ Μπατίστ.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη διοργανώτρια αρχή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συλλόγων και πλέον ετοιμάζεται να βγάλει στην κυκλοφορία το νέο arcade game της με τίτλο “NBA Jam: On Fire Edition”.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα εκπροσωπούνται επισήμως από το NBA Jam, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία. Δίδυμα θα υπάρχουν από τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο περσινό Final 4. Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάικ Μπατίστ από τον Παναθηναϊκό, Λιόρ Ελιγιάχου και Σοφοκλής Σχορτσανίτης από Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπο ΜακΚάλεμπ και Κριστόφ Λαβρίνοβιτς από Σιένα και Σέρχιο Λουλ και Κάρλος Σουάρες από Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ανάμεσα στις πολλές επιλογές που θα υπάρχουν στη διάθεση του καθενός.

Δύο από τις καινοτομίες που προσθέτει η ΕΑ Sports είναι η ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και ένα campagne κατάκτησης του κόσμου με αποστολές, σε συνδυασμό με νέες tag κινήσεις.




Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x