Stoiximan Super League

Live: Παναχαϊκή-ΑΕΚ 2-0 (Τελικό)

Ασορτί με την πανηγυρική ατμόσφαιρα για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής παρουσιάστηκε στην Πάτρα η ΑΕΚ! Χωρίς πειστική δικαιολογία τις απουσίες -απέναντι σε ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Football League- η «Ένωση» ηττήθηκε 2-0 και (τουλάχιστον) προβλημάτισε ξανά τους φίλους της! Ενθαρρυντικό ντεμπούτο (για 45 λεπτά) του Βάργκας, που… πρόλαβε να ν' αποφύγει το «ναυάγιο» του β’ μέρους.

Ασορτί με την πανηγυρική ατμόσφαιρα για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής παρουσιάστηκε στην Πάτρα η ΑΕΚ!

Χωρίς πειστική δικαιολογία τις απουσίες -απέναντι σε ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Football League- η «Ένωση» ηττήθηκε 2-0 και (τουλάχιστον) προβλημάτισε ξανά τους φίλους της!

Ενθαρρυντικό ντεμπούτο (για 45 λεπτά) του Βάργκας, που… πρόλαβε να ν' αποφύγει το «ναυάγιο» του β’ μέρους.



90': Λήξη του αγώνα

88' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!: Μετά από σέντρα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Ταφίλι πιάνει "καρφωτή" κεφαλιά από κοντά και στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή!

84': Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Φουρτάδο εκμεταλλεύεται (ένα ακόμα) λάθος του Χέλγκασον και προσπαθεί να πλασάρει, αλλά ο Αραμπατζής πέφτει σωτήρια στα πόδια του και απομακρύνει.

82' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Κλωναρίδη και Μπερνς μπαίνουν οι Φούντας και Κατσέτης.

80': Χωρίς φάσεις τα τελευταία λεπτά -με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή, αλλά όχι και τρόπους να την αξιοποιήσει.

73' - Κίτρινη κάρτα για την Παναχαϊκή: Τη βλέπει ο Λαμπρόπουλος για δυνατό μαρκάρισμα στον Σιαλμά.

70': Εξαιρετική μπαλιά του Σιαλμά βγάζει τον Μπερνς "στην πλάτη" της άμυνας και αναγκάζει τον Δαμιανίδη να τον ανατρέψει -πριν προλάβει να πλασάρει- έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής (λόγω του φιλικού χαρακτήρα του ματς) δεν αποβάλλει τον παίκτη της Παναχαϊκής, αλλά ζητά από τον προπονητή της Παναχαϊκής να τον κάνει (τουλάχιστον) αλλαγή.

62': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μπερνς βρήκε ωραία στο δεύτερο δοκάρι τον Σιαλμά, εκείνος κατέβασε την μπάλα κι έπιασε το απευθείας σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

56' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Λεονάρντο ο Τσίτας.

55' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο νεαρός Βλάχος αντικαθιστά τον Κάλα.

54' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Λεονάρντο για διαμαρτυρία.

53': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από συνδυασμό των Λεονάρντο και Μπερνς, ο Αυστραλός πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ και αναγκάζει τον Ανδρούτσο να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ!

49': Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Μιλοσέσκι και πάλι εκτελεί ένα φάουλ στην περιοχή, ο Ιωάννου πετάγεται "στην καρδιά" της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά η προβολή που κάνει δεν είναι καλή και στέλνει την μπάλα άουτ.

47' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ!: Ο Μιλοσέσκι εκτελεί εξαιρετικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και -χωρίς ν' αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αραμπατζή- ανοίγει το σκορ!

46': Έναρξη του β' μέρους

46’ - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Ο Αραμπατζής αντικαθιστά τον Κωνσταντόπουλο, ο Κοντοές τον Καράμπελα, ο Τσουκαλάς τον Γεωργέα, ο Γκερέιρο τον Βάργκας, ο Νικόλτσης τον Κάρλος και ο Σιαλμάς τον Λαγό.

45': Λήξη του ημιχρόνου

44': Ο Φουρτάδο βρίσκει χώρο και πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

38': Έπειτα από κούρσα και ωραίο γύρισμα του Καράμπελα από αριστερά, ο Κάρλος πιάνει απευθείας σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

37' - Κίτρινη κάρτα για την Παναχαϊκή: Έπειτα από ωραία κάθετη του Κάρλος, ο Μπερνς έφυγε στην αντεπίθεση και ο Φούφουλας τον ανέτρεψε.

25': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο Λεονάρντο περνάει όποιον βλέπει μπροστά του και πασάρει στον Μπερνς, αλλά ο Αυστραλός καθυστερεί και δεν μπορεί να σκοράρει!

23': Η δυνατή βροχή έχει κάνει ακόμα δυσκολότερο τον (ούτως ή άλλως, κακό) αγωνιστικό χώρο και δεν επιτρέπει ιδιαίτερη... παραγωγή θεάματος από τις δύο ομάδες.

18': Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λεονάρντο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ -από πλάγια θέση έξω από την περιοχή- και ανάγκασε τον Ανδρούτσο να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ!

13': Ο Φουρτάδο μπαίνει ωραία από δεξιά στην περιοχή της ΑΕΚ, πλασάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι του Κωνσταντόπουλου!

11': Έπειτα από νέο λάθος του Χέλγκασον, ο Κυβελίδης βγήκε και πάλι επικίνδυνα μπροστά, αλλά ο Κωνσταντόπουλος βγήκε και τον πρόλαβε, πριν πλασάρει!

8': Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Κυβελίδης εκμεταλλεύεται λάθος του Χέλγκασον, πιάνει δυνατό σουτ -λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά- αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ!

7': Πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Το κάνει ο Λαγός μέσα από την περιοχή -έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κάρλος- αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

5': Με το γνωστό 4-2-3-1 έχει παρατάξει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός έχει τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Κάλα, Χέλγκασον και Γεωργέα. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Βάργκας-Κλωναρίδης, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Λεονάρντο (δεξιά) και προωθημένος είναι ο Μπερνς.

1’: Έναρξη του αγώνα



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Ατματζίδης, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Ντέγιαν, Κυβελίδης, Φουρτάδο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Καράμπελας (46' Κοντοές), Χέλγκασον, Κάλα (55' Βλάχος), Γεωργέας (46' Τσουκαλάς), Βάργκας (46' Γκερέιρο), Κλωναρίδης (82' Φούντας), Λαγός (46' Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος (46' Νικόλτσης), Λεονάρντο (56' Τσίτας), Μπερνς (82' Κατσέτης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος, Παπαδήμας (Κορινθίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x