Πορτογαλία

Αποχώρηση με αιχμές από Καρβάλιο!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο 33χρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε παίξει σε 75 παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και δεν είχε χάσει κανένα ματς από την εποχή που αγωνιζόταν στην Τσέλσι.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο 33χρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε παίξει σε 75 παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και δεν είχε χάσει κανένα ματς από την εποχή που αγωνιζόταν στην Τσέλσι (σ.σ.: χωρίς να υπολογίζονται οι τραυματισμοί του).

Ο έμπειρος στόπερ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι είναι σε καλή κατάσταση και ο λόγος που αποχωρεί είναι το γεγονός που δεν τον σεβάστηκε το τεχνικό επιτελείο της Πορτογαλίας.

«Δεν περίμενα η καριέρα μου με την εθνική να τελειώσει με αυτό τον τρόπο. Είμαι αθλητής όπως οι συμπαίκτες μου, για αυτό αξίζω να με σέβονται. Αισθάνομαι ότι δεν με σεβάστηκαν και αυτό με έχει εξοργίσει», τόνισε ο Καρβάλιο.

Από την πλευρά της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανέφερε: «Ο παίκτης αποχώρησε από τη συγκέντρωση της αποστολής, χωρίς να πει τίποτα στο τεχνικό επιτελείο ή τον προπονητή της ομάδας, Πάολο Μπέντο».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x