Ελλάδα

Μένει Καλλιθέα ο Αγαδάκος

Για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ του Ίκαρου θα αγωνίζεται και την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Λάζαρος Αγαδάκος. Ο 31 ετών παίκτης ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Καλλιθέας το πρωί της Πέμπτης, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε χαρούμενος τονίζοντας ότι οι συνθήκες στο συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη είναι ιδανικές για έναν αθλητή.

Για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ του Ίκαρου θα αγωνίζεται και την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Λάζαρος Αγαδάκος. Ο 31 ετών παίκτης ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Καλλιθέας ο πρωί της Πέμπτης, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε χαρούμενος τονίζοντας ότι οι συνθήκες στο συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη είναι ιδανικές για έναν αθλητή.

«Η παραμονή μου αποτελεί το καλύτερο νέο για το ξεκίνημα του φθινοπώρου και της σεζόν. Η κατάσταση στον Ίκαρο είναι ιδανική για κάθε επαγγελματία μπασκετμπολίστα, για όλους τους λόγους που είναι γνωστοί πλέον στο χώρο μας. Είμαι μέλος της ομάδας από πέρσι και θέλω να τη βοηθήσω ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν», είπε ο Αγαδάκος και πρόσθεσε:

«Ήδη όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά ακόμα έχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, όπως είναι και η διοίκηση απέναντι μας».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ικάρου, Γιώργος Σαραντής, σχολίασε:

«Ο Λάζαρος είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ο οποίος θεωρούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο τώρα που θα μείνει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που «δένουν» αμέσως με το οικογενειακό κλίμα του Ικάρου και ο Αγαδάκος είναι ένα από αυτά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παραμονή του και ξέρουμε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, για να συνεισφέρει στη προσπάθεια που γίνεται τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x