Ελλάδα

Χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟ και Αλβέρτη!

Υποστολή σημαίας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού! Η διοίκηση της ΚΑΕ πρότεινε στον Φραγκίσκο Αλβέρτη μείωση αποδοχών που φτάνει το 80%, οδηγώντας τον ουσιαστικά στην πόρτα της εξόδου..

Υποστολή σημαίας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού! Η διοίκηση της ΚΑΕ πρότεινε στον Φραγκίσκο Αλβέρτη μείωση αποδοχών που φτάνει το 80%, οδηγώντας τον ουσιαστικά στην πόρτα της εξόδου. Ο «Φράγκι» μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση είχε αναλάβει το πόστο του βοηθού μάνατζερ των «πράσινων».

Τα νέα οικονομικά δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ, με βάση τα οποία ακόμα και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ του, οδήγησαν την διοίκηση της ΚΑΕ να προτείνει στον Φραγκίσκο Αλβέρτη μείωση αποδοχών. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε το 80% κίνηση που ουσιαστικά τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο παίκτης «σημαία» του Παναθηναϊκού, αποχωρεί από την ομάδα στην οποία πέρασε ολόκληρη την καριέρα του. Μία καριέρα με τεράστια επιτυχία και γεμάτη τρόπαια και διακρίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x