Ελλάδα

Μαγκέτι: «Από το lockout εξαρτάται»

Οι εξελίξεις στο lockout είναι αυτές που θα κρίνουν το μέλλον του Κόρι Μαγκέτι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Αμερικανός στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο γήπεδο της Πυλαίας. Ο 32χρονος γκαρντ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντάς τη «υπέροχη εμπειρία».

Οι εξελίξεις στο lockout είναι αυτές που θα κρίνουν το μέλλον του Κόρι Μαγκέτι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Αμερικανός στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο γήπεδο της Πυλαίας.

Ο 32χρονος γκαρντ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντάς τη «υπέροχη εμπειρία».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, είναι τιμή για εμένα», είπε αρχικά ο Μαγκέτι και συνέχισε: «Η συμπεριφορά όλων είναι εξαιρετική και χαίρομαι που θα γνωρίζω την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, εξαρτάται από το τι θα γίνει με το ΝΒΑ. Γίνονται συζητήσεις στις ΗΠΑ για το lockout, αύριο θα επιστρέψω εκεί και θα αποφασίσω».

Από την πλευρά της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά», ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε ότι ο ΠΑΟΚ μόνο κέρδη μπορεί να έχει από την συνεργασία με τον Μαγκέτι, ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος, τόνισε πως είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, ώστε ο Αμερικανός να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Ο Μαγκέτι έλαβε ως δώρο μία φανέλα με το νούμερο 50, με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, να του εύχονται να τη φορέσει και σε επίσημο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x