Χάντμπολ

Πένεφ: «Κάναμε σημαντικό βήμα»

Σημαντικό βήμα χαρακτήρισε τη νίκη της Ορμής επί της Μπρουλ με σκορ 27-26, για τον προκριματικό όμιλο του Champions League, η Τάνια Πένεφ. Η παίκτρια των πρωταθλητριών Ελλάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετό άγχος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο η ομάδα της ανέβασε την απόδοσή της και ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Σημαντικό βήμα χαρακτήρισε τη νίκη της Ορμής επί της Μπρουλ με σκορ 27-26, για τον προκριματικό όμιλο του Champions League, η Τάνια Πένεφ.

Η παίκτρια των πρωταθλητριών Ελλάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετό άγχος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο η ομάδα της ανέβασε την απόδοσή της και ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε η Τάνια Πένεφ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη επί της Μπρουλ: «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ξεκινήσαμε το ματς με αρκετό άγχος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ καλύτερες και γι' αυτό καταφέραμε να το γυρίσουμε. Με το αποτέλεσμα που πήραμε είμαστε πολύ ευχαριστημένες».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται 11 χρόνια στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και μου αρέσει πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x