Euro 2016

Έκαναν το καθήκον τους οι Κροάτες

Την καυτή ανάσα των Κροατών νιώθει και πάλι η Εθνική μας ομάδα, αφού τα… παιδιά του Μπίλιτς, πέρασαν άνετα από την… φιλόξενη Μάλτα με σκορ 3-1. Οι Κροάτες έφτασαν τους 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ελλάδα και υποδέχονται την Τρίτη το Ισραήλ με στόχο την νίκη, ένα μήνα πριν το κρισιμότερο παιχνίδι του ομίλου στο ΟΑΚΑ με την Ελλάδα. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γεωργία – Λετονία 0-1.

Την καυτή ανάσα των Κροατών νιώθει και πάλι η Εθνική μας ομάδα, αφού τα… παιδιά του Μπίλιτς, πέρασαν άνετα από την… φιλόξενη Μάλτα με σκορ 3-1.

Οι Κροάτες έφτασαν τους 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ελλάδα και υποδέχονται την Τρίτη το Ισραήλ με στόχο την νίκη, ένα μήνα πριν το κρισιμότερο παιχνίδι του ομίλου στο ΟΑΚΑ με την Ελλάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι Μαλτέζοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Μόντριτς και της παρέας τους. Μόλις στο 11’, ο Βουκόγιεβιτς άνοιξε το σκορ με τον Μπαντέλι στο 32’ να κάνει το 2-0.

Η Μάλτα αντέδρασε και με τον Μιφσούντ μείωσε σε 1-2, όμως οι Κροάτες δεν ανησύχησαν καθόλου αφού έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 68’, ο Λοβρέν «σκότωσε» τους… ερασιτέχνες της Μάλτας κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του Μπίλιτς, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι τέλους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Λετονοί πέταξαν οριστικά εκτός διοργάνωσης τους Γεωργιανούς που ούτως ή άλλως είχαν λίγες ελπίδες πρόκρισης, κερδίζοντας τους με 1-0 μέσα στην Τιφλίδα. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το πέτυχε ο Κάουνα στο 64’. Οι Γεωργιανοί έμειναν στους 9 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Λετονούς που έχουν όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ισραήλ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1
60’ Νίνης

Γεωργία-Λετονία 0-1
64’ Κάουνα

Mάλτα-Κροατία 1-3
38’ Μιφσούντ – 11’ Βουκόγιεβιτς, 32’ Μπάντελι, 68’ Λοβρέν

Η βαθμολογία (σε παρένθεση, ο αριθμός των ματς που έχουν δώσει)

ΕΛΛΑΔΑ 17 (7)
Κροατία 16 (7)
Ισραήλ 13 (8)
Γεωργία 9 (8)
Λετονία 7 (7)
Μάλτα 0 (7)

Η επόμενη αγωνιστική (6/9)

Κροατία-Ισραήλ
Μάλτα-Γεωργία
Λετονία-Ελλάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x