Euro 2016

Εθνική… εμπειρία ζωής!

Εντυπωσιασμένοι από την επίσκεψή τους στους Άγιους Τόπους δήλωσαν οι διεθνείς μας, η πλειοψηφία των οποίων εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που είχε το πρωί του Σαββάτου (3/9) και μετέβη στον Πανάγιο Τάφο και άλλα μνημεία των Ιεροσολύμων (Κήπος της Γεσθημανής κτλ.). Ευφορία στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, μετά το σπουδαίο «διπλό» απέναντι στο Ισραήλ και πίστη για ανάλογη επιτυχία στη Λετονία, την Τρίτη (6/9). Χαλάρωμα και… Τζιόλης στην προπόνηση.

Εντυπωσιασμένοι από την επίσκεψή τους στους Άγιους Τόπους δήλωσαν οι διεθνείς μας, η πλειοψηφία των οποίων εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που είχε το πρωί του Σαββάτου (3/9) και μετέβη στον Πανάγιο Τάφο και άλλα μνημεία των Ιεροσολύμων (Κήπος της Γεσθημανής κτλ.).

Χαρακτηριστικό το σχόλιο του Γιώργου Τζαβέλα στο Facebook: «Άγιοι Τόποι. Εμπειρία ζωής… Βοήθειά μας!», «έγραψε» ο 24χρονος αμυντικός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Έλληνες διεθνείς έκαναν χαλάρωμα στο βοηθητικό γήπεδο του «Ραμάτ Γκαν». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό -με ασκήσεις με μπάλα- ο Γιώργος Φωτάκης, που έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο, δύσκολα θα δοκιμάσει με τους υπόλοιπους αύριο, κάτι που, αυτομάτως, καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Νίνη, έχει υποστεί, τελικά, ολική ρήξη χιαστού και πιθανότατα, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες!

Μια πιθανή σύνθεση -σε διάταξη 4-3-3: Με τερματοφύλακα τον Σηφάκη, δεξιά στην άμυνα τον Μανιάτη, αριστερά τον Ζαραδούκα, στο κέντρο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο, σε ρόλο «σκούπας» τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, πιο μπροστά τους Μάκο-Καραγκούνη και επιθετική τριπλέτα τους Σαμαρά (αριστερά), Φετφατζίδη (δεξιά) και Σαλπιγγίδη (κορυφή).

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αφίχθη από την Ισπανία, ενώ, αντίθετα, την Κυριακή (4/9) θα επιστρέψουν στην Ελλάδα οι Σωτήρης Νίνης, Βασίλης Τοροσίδης και Παντελής Καφές.

Για τον τελευταίο, τα δεδομένα έχουν… κάπως αλλάξει. Ο μέσος της ΑΕΚ -από χθες έγινε γνωστό- έχει υποστεί διάταση (δευτέρου βαθμού) στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, αλλά, τελικά, πιθανότατα, δεν θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων δυο-τρεις εβδομάδες, αλλά τέσσερις έως έξι!

Από εκεί και πέρα, η Εθνική θα κάνει μία δυνατή προπόνηση το πρωί της Κυριακής (4/9, 09:30, «Ραμάτ Γκαν») και το απόγευμα στις 17:00 θα «πετάξει» για τη Λετονία (τέσσερις ώρες η διάρκεια της πτήσης).

Στη χώρα της Βαλτικής -όπως έγινε, νωρίτερα, γνωστό- θα ταξιδέψει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια από τον Παναθηναϊκό για να είναι στο πλευρό των συμπαικτών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x