Stoiximan Super League

Χαμός στη Νέα Σμύρνη!

Επεισόδια, που μπορεί να στοιχήσουν στον Πανιώνιο… έδρα και Ριέρα, έγιναν στη Νέα Σμύρνη, στο φιλικό(;) των «κυανέρυθρων» με την Παναχαϊκή. Στο 79' κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 3-0, ο Κοκκίνης έκανε ένα πολύ δυνατό τάκλιν στον Ριέρα κι ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στο έδαφος… τον κλώτσησε! Ο Ισπανός «απάντησε» και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Τότε, εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου πέταξαν μπουκάλια στους Πατρινούς και εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο!

Φιλικό… κατά τ' άλλα!

Επεισόδια, που μπορεί να στοιχήσουν στον Πανιώνιο… έδρα -βάσει του νέου πειθαρχικού κώδικα- και -σχεδόν, σίγουρα- Ριέρα, έγιναν στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με την Παναχαϊκή.

Στο 79' κι ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 3-0 (ήταν και το τελικό σκορ) ο Κοκκίνης έκανε ένα πολύ δυνατό τάκλιν στον Ριέρα κι ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στο έδαφος… τον κλώτσησε!

Ο Ισπανός απάντησε, χτυπώντας τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Τότε, εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου (20 τον αριθμό) πέταξαν μπουκάλια στους Πατρινούς και εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για ένα, περίπου, τέταρτο ο αγώνας.

Οι φιλοξενούμενοι (κι ο διαιτητής Σφακιανάκης) έτρεξαν στα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν και ξαναβγήκαν για να τελειώσει το ματς, μόνο όταν -με την παρέμβαση της Αστυνομίας- ηρέμησαν τα πνεύματα…

Πλέον, περιμένουμε το… τρίτο ημίχρονο, αφού -ανάλογα, βέβαια, με το τι θα γράψει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα- τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο Ριέρα, κινδυνεύουν με… βαριά καμπάνα!

Ο Ισπανός, πάντως (σίγουρα)… κινδυνεύει ΚΑΙ από τον Τάκη Λεμονή.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι ενοχλημένος εδώ και πολύ καιρό από τη συμπεριφορά του 24χρονου, ο οποίος, ακόμα κι αν προκλήθηκε από τον Κοκκινάκη, η ενέργειά του ήταν… επιεικώς, απαράδεκτη.

Όπως καταλαβαίνετε, το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα -όπως και το πρώτο γκολ του Κούτσι με την κυανέρυθρη φανέλα. Ο νεοαποκτηθείς Φινλανδός επιθετικός «έγραψε» το 1-0 στο 45' με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα-φάουλ του Εστογιανόφ. Το 2-0 έγινε στο 48', με πέναλτι που κέρδισε ο Ριέρα από τον Παγώνη και εκτέλεσε εύστοχα ο Εστογιανόφ, ενώ το τελικό σκορ (3-0) διαμορφώθηκε, μετά από σέντρα του Εστογιανόφ και πάσα του Κούτσι στον Σάμαρη, ο οποίος, με σουτ, μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Μάλαρτζ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος (64' Σιδεράκης), Κούρος (60' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι (60' Όμο), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Εστογιανόφ (90' Οκόγιε), Ριέρα, Κούτσι (90' Αμπουέμε).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος (46' Μάλαρτζ), Σπίνουλας, Παγώνης (64' Κοκκίνης), Ιωάννου, Πακάλτσης (46' Λαμπρόπουλος), Τσεμπερίδης, Φούφουλας (50' Δαμιανίδης), Ταφίλι (61' Κυβελίδης), Φουρτάδο (18' Aτματζίδης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο (46' Μιλοσέσκι).

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x