Ιταλία

Κονέ: «Ήρθα σε έναν σύλλογο με φήμη και ιστορία»

Τους στόχους ενόψει της σεζόν που ξεκινάει στην Ιταλία ανέφερε ο Παναγιώτης Κονέ, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Μπολόνια. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους «ροσομπλού» στο φιλικό με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, αναφέρθηκε παράλληλα και στον ερχομό του στην Ελλάδα από την Αλβανία, όπου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν πάει σε Λανς, ΑΕΚ, Ηρακλή και Μπρέσια κατά σειρά.

Τους στόχους ενόψει της σεζόν που ξεκινάει στην Ιταλία ανέφερε ο Παναγιώτης Κονέ, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Μπολόνια.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους «ροσομπλού» στο φιλικό με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, αναφέρθηκε παράλληλα και στον ερχομό του στην Ελλάδα από την Αλβανία, όπου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πριν πάει σε Λανς, ΑΕΚ, Ηρακλή και Μπρέσια κατά σειρά.

«Μετανάστευσα από τα Τίρανα στην Αθήνα με την οικογένειά μου σε ηλικία δύο ετών. Έχω ακόμα κάποια μέλη της οικογένειάς μου στην Αλβανία, αλλά είναι όλοι τους Έλληνες» είπε αρχικά ο Κονέ, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην απόκτησή του από την Μπολόνια:

«Ήρθα σε έναν σύλλογο που έχει ιστορία και φήμη, στόχος μου είναι να διατηρήσω την εικόνα που “έχτισα” την περασμένη σεζόν και ίσως να πετύχω κάποια τέρματα. Στην Μπρέσια σκόραρα μία φορά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχα μέσο όρο 7-8 γκολ ανά σεζόν. Είμαι ένας δυναμικός μέσος, ταιριάζω σε όλους τους ρόλους, έχω παίξει ακόμα και πλέι μέικερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x