Ειδήσεις

Φουλ για πρόκριση η Γεωργία

Πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει σε θέση οδηγού για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης του τέταρτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, πέτυχε η Γεωργία με σκορ 69-53 επί της Ουκρανίας. Πλέον, οι Γεωργιανοί περιμένουν ήττα της Βουλγαρίας κόντρα στην Ρωσία για να «τσεκάρουν» την θέση στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει σε θέση οδηγού για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης του τέταρτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, πέτυχε η Γεωργία με σκορ 69-53 επί της Ουκρανίας.

Πλέον, οι Γεωργιανοί περιμένουν «στραβοπάτημα» της Βουλγαρίας κόντρα στο Βέλγιο για να «τσεκάρουν» την θέση στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες – μαζί με την Βουλγαρία – ισοβαθμούσαν με μία νίκη και δύο ήττες και η ομάδα που θα επικρατούσε ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε… κεφάλι στην μάχη για την πρόκριση. Η Γεωργία ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίους τους Τσιτσάντζε, Μαρκοϊσβίλι και Σενγκέλια, επικράτησε τελικά με σκορ 69-53.

Πλέον, η Γεωργία θέλει να «στραβοπατήσει» η Βουλγαρία το βράδυ κόντρα στην Ρωσία για να «τσεκάρει» την πρόκριση διαφορετικά όλα θα παιχτούν στο μεταξύ τους την Δευτέρα.

Γεωργία: Β. Μπόισα 1, Πατσούλια 6, Τσιτσάντζε 14, Σερμαντίνι 4, Μαρκοϊσβίλι 14, Χέινς 7, Σανικίτζε 8, Σενγκέλια 12, Τσικιτσβίλι 3

Ουκρανία: Πουστοσβόνοφ 5, Λουκάσοφ 5, Μπερτ 11, Κολτσένκο 2, Ζαμπιρτσένκο 3, Πετσέροφ 11, Λίχτσουκ 7, Φεσένκο 7, Κράβτσοφ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x