Stoiximan Super League

«Τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ξεχάσατε…»

Με σαφή ειρωνική διάθεση, αλλά και… χωρίς καμία, να συνεχίσει στο ίδιο ύφος, ο Πανιώνιος απάντησε στην της Παναχαϊκής -με τον ίδιο τρόπο, στην επίσημη ιστοσελίδα του. «Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Τα γεγονότα εν πολλοίς διαστρεβλωμένα. Τα πρόσωπα μπερδεμένα», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «κυανέρυθροι».

Με σαφή ειρωνική διάθεση, αλλά και… χωρίς καμία, να συνεχίσει στο ίδιο ύφος, ο Πανιώνιος απάντησε στην ανακοίνωση της Παναχαϊκής -με τον ίδιο τρόπο, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι.

Τα γεγονότα εν πολλοίς διαστρεβλωμένα.

Τα πρόσωπα μπερδεμένα
», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «κυανέρυθροι» και τονίζουν:

«Ίσως η ομάδα αγωνιζόμενη τόσα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες έχει ξεχάσει πώς πρέπει να παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο»!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Όταν όμως διαβάζει κανείς τόσα ψευδή και διαστρεβλωμένα σχόλια είναι αδύνατο να απαντήσει με λογική.

Λυπούμεθα πραγματικά για τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση. Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Τα γεγονότα εν πολλοίς διαστρεβλωμένα. Τα πρόσωπα μπερδεμένα. Η επίθεση στον διαιτητή απαράδεκτη και αγενής, με δεδομένη την ανεκτικότητα με την οποία αντιμετώπισε το απαράδεκτα σκληρό παιχνίδι των παικτών της Παναχαϊκής.

Ίσως η ομάδα αγωνιζόμενη τόσα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες έχει ξεχάσει πώς πρέπει να παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Αδυνατούμε λοιπόν να απαντήσουμε. Εάν παρ' όλα αυτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή επιμείνει στην απειλή της περί προσφυγής στα αρμόδια όργανα τότε θα απαντήσουμε όπως αρμόζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x