Euro 2016

Άφιξη με ταλαιπωρία

Πάλι καλά που έφυγε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τη Ρίγα… Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την ταλαιπωρία της αναμονής στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, κατάφερε να πετάξει με καθυστέρηση για τη λετονική πρωτεύουσα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λετονία για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012 την ερχόμενη Τρίτη. Η ελληνική αποστολή έφτασε στον προορισμό της στις 23.50 το βράδυ, ύστερα από σχεδόν τεσσεράμιση ώρες ταξίδι και αμέσως κατέλυσε στο ξενοδοχείο.

Πάλι καλά που έφυγε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τη Ρίγα… Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την ταλαιπωρία της αναμονής στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, κατάφερε να πετάξει με καθυστέρηση για τη λετονική πρωτεύουσα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λετονία για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012 την ερχόμενη Τρίτη. Η ελληνική αποστολή έφτασε στον προορισμό της στις 23.50 το βράδυ, ύστερα από σχεδόν τεσσεράμιση ώρες ταξίδι και αμέσως κατέλυσε στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση με χιούμορ και αστεία στη διάρκεια της πτήσης.

Αποστολή στη Ρίγα: Σωτήρης Ταμπάκος

Το μόνο καλό είναι ο καιρός που επικρατεί εκεί, αφού οι διεθνείς βρήκαν 11 βαθμούς θερμοκρασία, ενώ την ώρα που αγώνα αναμένεται να είναι γύρω στους 14. Στην αποστολή βρίσκονται 19 παίκτες, σε σχέση με τους 22 του Τελ Αβίβ, με τον 19ο να είναι ο Κώστας Κατσουράνης, που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα στις 18.15, ενώ η τελευταία χαλαρή προπόνηση πριν τον αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 της ίδιας μέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x