Euro 2016

Κλόζε: «Η καλύτερη Γερμανία»

Την πεποίθησή του ότι το υπάρχον ρόστερ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας είναι το καλύτερο στο οποίο έχει συμμετάσχει εξέφρασε ο Μίροσλαβ Κλόζε. Τα «πάντσερ» είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2012 που θα γίνει στην Πολωνία και την Ουκρανία, μετά της διοργανώτριες χώρες.

Την πεποίθησή του ότι το υπάρχον ρόστερ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας είναι το καλύτερο στο οποίο έχει συμμετάσχει εξέφρασε ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Τα «πάντσερ» είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2012 που θα γίνει στην Πολωνία και την Ουκρανία, μετά της διοργανώτριες χώρες.

«Είχαμε αρκετές σπουδαίες ομάδες κατά τη διάρκεια της δεκαετούς θητείας μου στην εθνική ομάδα, αλλά η τωρινή αν κοιτάξεις τους ποδοσφαιριστές και τα ταλέντα που έχει πρέπει να είναι η καλύτερη» ισχυρίστηκε ο Γερμανός στράικερ σε συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει:

«Οι συμπαίκτες μου κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Κάναμε ένα ακόμα βήμα μπροστά, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Παρά ταύτα, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος της εξέλιξής μας, αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x