Stoiximan Super League

Έβαλε, αλλά έφαγε κιόλας...

Φιλική ήττα από την Αυστρία στην πόλη Γκλόγκνιτζ γνώρισε η εθνική Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε να χάνει μέχρι και με τρία γκολ διαφορά, ωστόσο με δυο τέρματα στο φινάλε μείωσε στο τελικό 3-2.

Φιλική ήττα από την Αυστρία στην πόλη Γκλόγκνιτζ γνώρισε η εθνική Ελπίδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε να χάνει μέχρι και με τρία γκολ διαφορά, ωστόσο με δυο τέρματα στο φινάλε μείωσε στο τελικό 3-2.

Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Τάντιτς, στο 73’ διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Βέιμαν (αργότερα στο 82’ είχε δοκάρι), ενώ στο 84’ ο Ντράζαν πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα με τους σκόρερς. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 68’ (αποσόβησε τον κίνδυνο ο Λοντίγκιν).

Η Εθνική απάντησε με γκολ των Φορτούνη (με μακρινό σουτ στο 87’) και Καραγκούνη (πήρε το «ριμπάουντ» μετά από χαμένο πέναλτι του άσου της Καϊζερσλάουτερν στο 90’).

Την κίτρινη κάρτα του Ούγγρου διαιτητή, Φάμπιαν Μίχαλι είδαν οι Χόπφερ, Λοντίγκιν, Μητρόπουλος και Χρυσοφάκης.

Συνθέσεις:

Αυστρία: Λίντνερ (46΄ Ράντλινγκερ), Ντίλαβερ, Βίντμπιχλερ (66΄ Κραλ), Χόπφερ (59΄ Χιερλάντερ), Κρόπφλ (66΄ Ντράζαν), Χολζχάουζερ (56΄ Σχβαμπ), Αλάρ (Ελσνεγκ), Χαρτ, Τάντιτς (65΄ Βέιμαν), Κλεμ, Σχουτζ (46΄ Τέιγκλ).

Ελλάδα: Λοντίγκιν (76΄ Λάμπρου), Αποστολόπουλος, Λαγός, Αυλωνίτης (56΄ Μάνταλος), Στάμου (46΄ Γκέντσογλου), Τριανταφύλλου, Καλτσάς (69΄ Μαυρίας), Μητρόπουλος, Βέλλιος (76΄ Καραγκούνης), Καρέλης (68΄ Γιάννου), Χρυσοφάκης (54΄ Φορτούνης).

«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Εμείς είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, όμως οι αντίπαλοι έκαναν μια φάση και έβαλαν το γκολ Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πέτυχαν τρία γκολ. Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε καλή εικόνα, όμως το θετικό είναι ότι οι παίκτες μας προσπάθησαν περισσότερο στο τέλος και μείωσαν το σκορ. Δοκιμάσαμε πολλά νέα παιδιά και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, συμπεράσματα θετικά και αρνητικά για το σύνολο και τους παίκτες», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x