Δε θα κατέβει να αγωνιστεί κόντρα στον Αίολο Τρικάλων η ΑΕΚ Άργους, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών, αγώνας που έχει προγραμματιστεί για τις 11 του μήνα. Η πελοποννησιακή ομάδα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στη διοργάνωση. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Αιγάλεω, που δε θα κατέβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο την ίδια μέρα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Λόγω αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου ΑΕΚ Άργους στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ΑΟ Αίολος Τρικάλων– ΑΕΚ Άργους της 11/9/2011, ο αγώνας αυτός ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΑΟ Αίολου Τρικάλων.
-Λόγω αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου ΑΟ Αιγάλεω στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ΑΟ Αιγάλεω– ΓΣ Λαυρίου της 11/9/2011, ο αγώνας αυτός ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΓΣ Λαυρίου».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






