Γαλλία

Μία συμμετοχή και τέλος ο Μαλμπράνκ

Την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν από κοινού Σεντ Ετιέν και Στιντ Μαλμπράνγκ. Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος μόλις το φετινό καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τους «στεφανουά» ως ελεύθερος και πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή στο Championnat, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως η αιτία ήταν πρόβλημα υγείας του ίδιου ή των παιδιών του.

Την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν από κοινού Σεντ Ετιέν και Στιντ Μαλμπράνγκ.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος μόλις το φετινό καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τους «στεφανουά» ως ελεύθερος και πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή στο Championnat, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως η αιτία ήταν πρόβλημα υγείας του ίδιου ή των παιδιών του.

«Μετά από μία συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ της διοίκησης της Σεντ Ετιέν και του Στιντ Μαλμπράνκ, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιο του παίκτη κοινή συναινέσει» γνωστοποιήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου, στην οποία τονίστηκε:

«Τόσο η ομάδα, όσο και ο παίκτης θα ήθελαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά τις φήμες ότι αιτία του “διαζυγίου” ήταν προβλήματα υγείας του Στιντ ή των παιδιών του. Είναι προσωπική απόφαση του Στιντ και η Σεντ Ετιέν σέβεται την επιθυμία του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x