Stoiximan Super League

Ματαίωση... για Λάρισα και Πανσερραϊκό

Ματαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, την οποία είχε καταθέσει η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Η μη εκδίκαση της υπόθεσης οφείλεται στην παραίτηση ενός μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου, του Γιώργου Σφυρή, ο οποίος την είχε προαναγγείλει από τη Δευτέρα.

Ματαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, την οποία είχε καταθέσει η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Η μη εκδίκαση της υπόθεσης οφείλεται στην παραίτηση ενός μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου, του Γιώργου Σφυρή, ο οποίος την είχε προαναγγείλει από τη Δευτέρα.

Ο κ. Σφυρής οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της στάσης που κράτησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην υπόθεση του Ηρακλή.

Πλέον, οι «βυσσινί» και τα «λιοντάρια» περιμένουν να οριστεί νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που θα συμβεί όταν οριστεί ο αντικαταστάτης του κ. Σφυρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x