Euro 2016

Επέστρεψαν οι διεθνείς

Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος. Στις 05:15 περίπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της «Γαλανόλευκης», ύστερα από πτήση που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες, με τους ποδοσφαιριστές να τα έχουν με τον διαιτητή Τοντόροφ, που διηύθυνε την αναμέτρησης με τη Λετονία.

Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.

Στις 05:15 περίπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της «Γαλανόλευκης», ύστερα από πτήση που διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες, με τους ποδοσφαιριστές να τα έχουν με τον διαιτητή Τοντόροφ, που διηύθυνε την αναμέτρηση με τη Λετονία.

Το κλίμα που επικρατούσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής δεν ήταν θετικό, αφού η ισοπαλία στη Ρίγα τους άφησε στη δεύτερη θέση και πλέον στον αγώνα του Οκτωβρίου με την Κροατία στο «Καραϊσκάκη», μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή και να προκριθούν απευθείας στην τελική φάση του Euro 2012.

Οι αποφάσεις του Βούλγαρου διαιτητή στον χθεσινό αγώνα ήταν ένας από τους λόγους που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί, ενώ και ο κακός αγωνιστικός χώρος αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα. Πλέον οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στις ομάδες τους, εγχώριες και μη, ώστε να συνεχίσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο μήνα, όπου θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η απευθείας πρόκριση.

Στο αγωνιστικό μέρος, με έντονες ενοχλήσεις αποχώρησε από το γήπεδο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στον έσω μηνίσκο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x