Ελλάδα

Μάθετε το παιχνίδι στην Triple Crown Academy!

Η Triple Crown Basketball των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά ανακοινώνει την έναρξη της 4ης χρονιάς της πλέον σύγχρονης Ακαδημία μπάσκετ στην Ελλάδα.

Η Triple Crown Basketball των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά ανακοινώνει την έναρξη της 4ης χρονιάς της πλέον σύγχρονης Ακαδημία μπάσκετ στην Ελλάδα.

Το Triple Crown Basketball Club έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές με το όραμα, την διάθεση και την τεχνογνωσία των ιδρυτών της να καταλαμβάνει μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες ακαδημίες μπάσκετ της Ευρώπης.

Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών της αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο της ακαδημίας.

Μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα του Triple Crown Basketball Club παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή να αναδείξει το ταλέντο του, να μάθει το παιχνίδι και να εξελίξει τις ατομικές του ικανότητες.

Τέλος, καλλιεργεί ένα κλίμα αλληλεγγύης και συνεργασίας και προάγει το φίλαθλο πνεύμα που πρέπει να εμπνέει την ψυχή των νέων ανθρώπων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές(αγόρια & κορίτσια) ηλικίας 4 - 18 ετών, διαρκεί από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο και λαμβάνει χώρα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου St. Lawrence στο Κορωπί.

- Έμπειρο Προπονητικό Team, εξειδικευμένο στα τμήματα υποδομής.

- Ατομική καρτέλα αξιολόγησης & προόδου κάθε αθλητή και ενημέρωση γονέων σε τακτικές συναντήσεις.

- Συνεχής παρουσία ιατρικής ομάδας στο χώρο του γηπέδου και συνεργασία σε μόνιμη βάση με αθλίατρο, υπεύθυνο φυσικής αγωγής διατροφολόγο, και ψυχολόγο με ειδίκευση στο χώρο του αθλητισμού.

- Υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: 210-61.95.709 / 210-61.80.380,
www.triplecrown.gr

Follow us on Facebook!

Follow us on Twitter!

Join our YouTube Channel!

«Prepare… This Year it’s Triple Crown Time». Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x