Ειδήσεις

«Αποκάλυψη» και απορίες...

Μία υπόθεση ύποπτη. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Ζόραν Σουτούλοβιτς αποβλήθηκε από τη διοργάνωση επειδή αποδείχτηκε πως προσπάθησε να επηρεάσει συναδέλφους του να «σφυρίξουν» υπέρ της ομάδας της πατρίδας του στον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα. Ο Σουτούλοβιτς στην απολογία του φέρεται να ενέπλεξε και την Ελλάδα.

Μία υπόθεση ύποπτη, περισσότερο για το τάιμινγκ που βγήκε στην επιφάνεια, ήρθε στο προσκήνιο του Ευρωμπάσκετ. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Ζόραν Σουτούλοβιτς αποβλήθηκε από τη διοργάνωση επειδή αποδείχτηκε πως προσπάθησε να επηρεάσει συναδέλφους του να «σφυρίξουν» υπέρ της ομάδας της πατρίδας του στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ελλάδα. Ο Σουτούλοβιτς στην απολογία του φέρεται να ενέπλεξε και την Ελλάδα, ενώ τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε παράγοντα της ελληνικής ομάδας για αντίστοιχη προσπάθεια επηρεασμού. «Ανοησίες», χαρακτήρισε τις φήμες ο υπεύθυνος διαιτησίας της FIBA Europe Αλαν Ρίτσαρτσον

Το παράδοξο είναι πως από την ομοσπονδία αναφέρουν πως δεν έχουν λάβει καμία τέτοια ενημέρωση περί προστίμου. Μάλιστα καλούν αν υπάρχουν αποδείξεις να παρουσιαστούν δημοσίως για να μην λοιδορείται η ελληνική ομάδα, ενώ εκφράζουν την απορία για τη χρονική στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια αυτή η περίεργη ιστορία, δηλαδή λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβενία για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Πιθανολογούν, δε, πως ο Σουτούλοβιτς στην προσπάθειά του να αλαφρύνει τη θέση του θέλησε να διασπείρει κατηγορίες και σε βάρος άλλων ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x