Ειδήσεις

Ζούρος: «Είναι όλοι απαραίτητοι…»

Στο ομαδικό πνεύμα της Εθνικής στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έπειτα από το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ισχυρίστηκε πως «για να έρθει η νίκη, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους», υποστήριξε πως «η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι», ενώ για το επόμενο παιχνίδι με τους Ρώσους, τόνισε ότι… απλά «είναι μία ακόμα μάχη».

Στο ομαδικό πνεύμα της Εθνικής στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έπειτα από το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ισχυρίστηκε πως «για να έρθει η νίκη, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους», υποστήριξε πως «η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι», ενώ για το επόμενο παιχνίδι με τους Ρώσους, τόνισε ότι… απλά «είναι μία ακόμα μάχη».

«Η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει τα παιχνίδια. Όλοι μας οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Είμαστε μία νέα ομάδα και όλοι θα πρέπει όλοι να βάζουν το λιθαράκι τους. Και σήμερα κόντρα στη Σλοβενία αυτό συνέβη. Όλα τα παιδιά προσέφεραν από κάτι για να έρθει η νίκη», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τομείς που η Εθνική χρειάζεται βελτίωση.

"Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να δουλέψουμε για να καλύψουμε κάποιες ατέλειες που εμφανίζονται στο επιθετικό κομμάτι. Μία ομάδα που έχει δουλέψει μόνο έναν μήνα δεν είναι εύκολο να βγάζει αυτοματισμούς στην επίθεση. Αυτό πάντως που τώρα έχει σημασία είναι ότι είμαστε ενωμένοι και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Στο μεταξύ, όταν ρωτήθηκε γιατί ο Φώτσης κάθησε παραπάνω από το συνηθισμένο στον πάγκο, είπε: «Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, δεν θα πρέπει να μετράμε πόσο χρόνο πήρε ο καθένας. Όπως είπαμε και προηγουμένως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και προσφέρουν σε αυτή την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία και για τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτός ο αγώνας, ισχυρίστηκε:

«Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι γιατί μία νίκη ακόμα θα μας δώσει την πρόκριση. Ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε μέχρι σήμερα. Θα είναι ακόμα αγώνας, μία ακόμα μάχη που πρέπει να δώσουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x